International skak i Aarhus

Den århusianske skakcafe Chess House står bag årets eneste internationale skakturnering i Aarhus. Fra fredag den 10. februar og 9 dage frem skal de 10 deltagere mødes alle mod alle. For at turneringen kan tælle som norm-givende turnering, skal der deltage mindst 4 spillere, der repræsenterer udenlandske  skakforbud. De fire udlændinge er Maria Vasova, Bulgarien, Jakob Preundt, Tyskland, Klaus Bolding fra Frankrig og den polske stormester Miroslaw Grabarsczyk.

Grabarsczyk er favorit til at vinde turneringen sammen med den lokale internationale mester Igor Teplyi.

Turneringen giver flere af de bedste danske juniorer muligheden for at afprøve talentet mod mere rutinerede kræfter. 12-årige Jonas Bjerre fra Skanderborg er feltets yngste spiller, men kan meget vel blande sig i topstriden.

Ved åbningsrunden den 10. februar kl. 17.00 vil Danmarks stærkeste skalspiller, stormester Peter Heine Nielsen, være tilstede. Peter Heine Nielsen er i Danmark for at deltage i skolernes skakdag, der arrangeres af Dansk Skoleskak.

Der må kun fotograferes med blitz de første 5 minutter af runden.

Turneringens hjemmeside: www.videoskak.dk

Chess House hjemmeside: www.chesshouse.dk

Spillested: Chess House, Katrinebjergvej 111A, 8200 Århus N

Yderligere information: Thomas Hauge Vestergård, telefon 2464  2862

Vedhæftede foto af Igor Teplyi kan frit benyttes, bare Thomas Hauge Vestergård oplyses som fotograf.

Med venlig hilsen

Thomas Hauge Vestergård, formand for Chess House

Views All Time
Views All Time
1589
Views Today
Views Today
1