Christian Frambøl jysk mester i skoleskak

 

I ly af superturneringerne Grenke og Shamkir i hhv. Tyskland og Baku blev der sidste lørdag afholdt jysk mesterskab i skoleskak i Silkeborg, og i glad og sikker stil endte Christian Frambøl fra Niels Ebbesen Skoleskak med at vinde alle sine fem partier. Det gav en sikker førsteplads i aldersgruppen 2002-2004 (= Gruppe C). Stort tillykke herfra.

I gruppe E (årgang meget ung) havde Skanderborg de unge talenter Lucas Bramstorp og Marius Janse van Rensburg. De scorede hver 2½/5 = 50 %.

Link til Ugeavisens lille artikel ses HER.

Surfer vi lidt længere bagud i skakkalenderen, lykkedes det også Christian at score en flot førsteplads i Gruppe A (bedste gruppe) ved sæsonens sidste Grand Prix-skoleskakstævne i Aarhus. Søreme om ikke også det gav den samlede sæsonsejr, så ren succes over hele linjen.

For Niels Ebbesen skoleskakklub stillede også førnævnte Marius van Rensburg (Gruppe E) og Christian Bech Mortensen og (også førnævnte) Lukas Bramstorp (Gruppe F) op. Christian Bech klarede sig bedst med 8/9 og en fin førsteplads. Det rør sig sgu i Skanderborgs skoleskakmiljø, så tak til alle vore fine instruktører.

Link til Ugeavisens “artikel 2” er HER.

Views All Time
Views All Time
1037
Views Today
Views Today
2
Sponsorer
Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer