Fra slot til skrot / snydt?

En status fra Xtracon Chess Open efter 7. runde siger at Mads nu blander sig i toppen, med 6 point, hvilket medfører morgendagens kamp imod GM Sasikiran 2688. Jonas spillede i 5. runde remis mod GM Johann Hjartarson, men nøjes pt. med 4½ point. Grove har 3½ og Morten 3.

Sidstnævnte hygger sig på Vandrehjemmet, desværre er vejret ikke super i år (pt. kun i vandet én gang), men det skal ikke ødelægge jubilæet … det er 10. år i træk jeg deltager! I 2007 spillede jeg min 1. Open, ved Baltic Sea Cup på Bornholm (i øvrigt mit livs turnering! – pt. 😉 ), siden 2008 har jeg så deltaget her i Helsingør, tidligere Politiken Cup og nu Xtracon Chess Open.

Selv havde jeg en speciel oplevelse i dag, og desværre ikke en af de gode, jeg har hvid i nedenstående diagramstilling.

Selv havde jeg en speciel oplevelse i dag, og desværre ikke en af de gode. Jeg har hvid i nedenstående diagramstilling, computeren siger ”kun” +1,2, men jeg sad med en super god følelse, en rigtig drømmestilling (synes jeg). Min modstander er pakket godt og grundigt sammen, og e5 er sandsynligvis vejen frem. Jeg spillede d4 og c4 for første gang i min ikke eksisterende skak karrierer, en forberedelse for at overraske min modstander. Jeg spurgte hinde efter kampen om hun havde set mine partier og blev overrasket; ja hun havde forberedt sig og set mine partier (det gør mange i denne her type turnering!) men det havde hun da regnet med, det havde jeg spillet før! Det skal så siges at vi er to der hedder Morten Rasmussen, så det er den anden Mortens partier hun har set! Føler man sig så lidt snydt? Egentlig ikke, for jeg må stå godt i denne stilling,

 

.. men måske skulle være blevet ved London eller Torre, for 6 træk efter er stillingen nedenstående, hvor computeren siger -1. Det kunne være meget værre, men jeg følte mig virkelig træt af det hele, må have snydt mig selv på det kraftigste, for få træk efter laver jeg en kæmpe brøler, den tid er åbenbart ikke forbi. 0 på kontoen.

 

(Jeg tør slet ikke vise partiet, så det må man selv finde på turneringens hjemmeside.)

Views All Time
Views All Time
1145
Views Today
Views Today
1
Sponsorer
Guld sponsor NordeaRema1000 Carlsberg Steel Coating A/S Bronze sponsorer