Mere natskak på 24Syv

Som allerede skrevet for snart længe siden kan man denne sommer nyde en masse god og instruktiv skak uden overhovedet at lette rumpetten fra divaneseren. For første gang i mange år er der nemlig skak i radioen, nærmere bestemt Radio 24Syv, hvor GM Schandorff er bestyrer af programmet Nimzowitsch.

I skrivende stund er det blevet til ikke færre end 20+ programmer om alt fra akruel skal til skoleskak, gamle VM-matcher (fx Spasskij-Fischer, Karpov-Korchnoi og Anand-Topalov) til enkelte spillere som spillere som Carlsen, Kasparov,  Alekhine og Nimzo himself.

Alt kan downloades som podcast via Radio24Syv.dk. Søg i podcasts (link nederst på siden) under ‘nimzowitsch’. Easy.

Ikke alle afsnit er naturligvis lige interessante, og især de to afsnit med Peter Heine som gæst i studiet er værd at lytte til: Carlsen tæt på’ og ‘Drama i Sofia’. Masser af insiderviden fra en sympatisk kant. Men de er sgu gode alle sammen ☺

Lyt, og lær!

Views All Time
Views All Time
1253
Views Today
Views Today
1