Sinquefeld igen-igen

St. Louis i Louisiana er ved at udvikle sig til en nutidens Linares med en årligt tilbagevendende superturnering af sjælden karat.

Årets turnering startede for en uges tid siden og rummer ca ALLE, der overhovedet er noget ved musikken. Fra Carlsen på 2822  i toppen til sidstemanden, Nepotomniachi på 2752 i bunden. Og så alle ulvene imellem.

Modsat så mange andre turneringer er gevinstprocenten høj, og efter fem runder er det vel kun ca halvdelen af partierne, der er endt remis.  God underholdning.

Carlsen startede flot med at banke VM-modstanderen Karjakin, inden han fejlede i et slutspil mod den formstærke franskmand MVL i fjerde runde – og komme stærkt igen ved at slå verdens nr. 2, Wesley So, i femte. 3/5, mens MVL fører med et halvt mere. Feltet er tæt og spændende.

Mads Boe skriver godt på DSU’s side om schedule og deltagere,  og til partier er chess 24 bedste sted.

Views All Time
Views All Time
1186
Views Today
Views Today
1