Månedsarkiv: november 2015

Jonas Bjerre vandt DM i skoleskak

Jonas Bjerre vandt i fornem stil DM i skoleskak. Jonas gik ubesejret gennem turnering og lavede 7½ points ud af 8 mulige – stort tillykke med sejren.
Christian Frambøll deltog også i turneringen og endte som nr. 8 i sin række.

 

Vigtigt 5½-2½ sejr over Kjellerup

I Søndags kørte vi på sneglatte veje til Kjellerup. Turen fra Skanderborg var temmelig farlig og langsom, mange biler var kørt i grøften, så forsigtig kørsel betød 20 minutters forsinkelse. Vores vært var venlig og forstående, så lidt før 12:30 gik vi i gang.

Kristian på første bræt fik en bonde i midtspillet, som var nok til at køre sejren hjem. Jan Rode fik ikke meget plads for sin brikker og blev lukket godt ind af sin modstander. En remis var nok den eneste mulighed. Det var godt at se Peter G på bræt 3, som åbenbart ikke havde glemt hvordan man spiller, da han lige pludselig kom smilede ud af lokalet. Tavs fik et lille pres med sin dronning som så lovende ud, men den kom aldrig over remis grænsen. Kai ofrede en bonde mod sorts konge stilling og bankede sin modstander totalt sammen. Colin fik en dårlig stilling ret hurtige og skulle kæmpe hele tiden. Efter mange komplikationer endte partiet remis. Peter W fik en fin stilling og angreb sorts konge med alt, sort spillede lidt usikker og Peter slog til. Christian fik en lige stilling med de sorte brikker, men en fejl gav hvid mere plads og desværre hele pointet.

Sejren var vigtigt da gruppen er så tæt, alle slog hinanden. Vi ligger fint, men alle kampene skal vindes, lige nu kan alle ryk op eller ned, spændende.

Colin

EM blev til GM Mads Andersen!

I den forgangne uge er der blevet afholdt EM for hold i Reykjavik, og et stort tillykke skal lyde til Mads Andersen der allerede i fredags sikrede sig endnu en GM norm, en norm der nu sikre ham titlen stormester! Stort tillykke herfra til Mads, og han stoppede ikke fredag, i weekenden blev det til yderligere 1½ point og et præstationsrating på hele 2610. Flot!

Endnu engang stort tillykke til Mads. Se andre nyheder fra EM her

Ribe – Skanderborg II: 4-4

Efter første rundes mange afbud var det nu tid til at møde op i stærkeste opstilling – dvs. måske ikke den stærkeste, men i hvert fald de otte faste mand på holdet.

Efter en lang køretur mod sydvest tilsat lidt familiær inkontinens fulgte en mindre krig for at finde spillestedet. Det var ikke let, men det lykkedes til sidst hos intet mindre end Ribe Jernstøberi. Urene blev startet, og vi var i gang, herligt optimistiske og et slet skjult ønske om at score en masse fine points.

Læs resten

Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer