Månedsarkiv: april 2020

Pokalturnering 2020 AFLYST

Nu er der kommet endelig melding fra Claus Andersen via e-mail om at Pokalturneringen 2020 er AFLYST.

Kære klubber
Der er nu kommet besked om, at Pokalfinalen er endeligt aflyst i denne omgang, og med de udsigter vi p.t. har for at komme til at spille skak, vælger vi derfor også at aflyse det indledende stævne. Så må vi se, hvad efteråret byder på.
Claus Andersen

Verdensmester på slingrekurs

MC Invitational. Øverst fra venstre: Firouzja, Carlsen, Caruana, Ding
Og nederst: Nakamura, Giri, MVL, Nepo.
Verdens i særklasse stærkeste internetturnering – ever.

.
Det startede jo godt for Magnus Carlsen i den stærkeste internetturnering i skakhistorien, Mangus Carlsen Invitational. I 5. runde ventede så en af de (relativt set) lettere opgaver, Anish Giri, men det gik helt galt, og verdensmesteren måtte ned 2½-1½ og 0 mp. på kontoen. Det var Giris første og indtil videre eneste vundne match.

Læs resten

On-line Skanderborg lyntunering på Lichess i aften 28. Apr 2020 kl. 20

Opret dig selv som profil på Lichess.org og tilmeld dig klubben på dette link

https://lichess.org/team/skanderborg-skakklub

Vi er allerede 12-13 deltagere (tror en er extern) i on-line klubben. For at deltage i aftenens turnering skal man være medlem af on-line klubben.

Deltagelse sker da ved at følge nedenstående link. Kode ordet er lig navnet på vores analoge spillested – Bellis – tilmelding muligt 1 time før turnerings start – håber vi ses – 🙂

https://lichess.org/tournament/FrXcaOUe

Resultat blev at 1., 2. og 3. pladsen gik til disse ihærdige Skanderborg spillere: Allan, Torben og Colin

EM i onlineskak

Er du ikke tilfreds med at kigge på verdensstjernernes digitale øvelser, er der de næste uger fine chancer for selv at lege med overfor ligesindede. Det europæiske skakforbund har nemlig inviteret til det første, officielle EM i skak online.

Læs resten

Internetskak i verdensklasse

Onkel Corona hærger, samfundet er lagt ned, og verden er meget anderledes end for blot to måneder siden. På topplan kostede det en midlertidig afbrydellse af Kandidatturneringen, men hvornår den genoptages, er der tilsyneladende ingen, der ved. Også den danske divisionsturnering er lagt brak sammen med Xtracon, Roskilde og Smukfest, og det samme er alle større arrangementer i hele verden. Globalt fodslag når det er værst.

Læs resten

Pokalskak udsat

Pokalskak udsat med indledende runde onsdag d. 20. maj og finalestævne fredag d. 26. maj. Tilmeldingsfrist er sat til d. 15. maj. Læs evt. nyheden på 6. Hovedkreds’ hjemmeside.

Skak online

Hej Alle

Der var 4 til start i går aftes til en gang tirdags lyn. Desværre drillede teknikken og der var også mindst en som forsøgte men ikke kunne komme ind. Vi forsøgte så også på Chess.com. Men her tabte vi så en og var kun 3, så det blev afblæst.

MEN det skal ikke stoppe for at forsøge igen. Jeg vil se om jeg kan få noget sat på benene på næste tirdag. Om det bliver en holdkamp eller intern vil jeg skrive om her.

Vi er i øjeblikket 12 (måske 13) som er tilmeldt Skanderborg skakklub på Lichess.org – Så det er gået lidt fremaf.

Jeg vil sige en stor tak til alle som møder op og håber at vi ikke lader slå os ud af lidt begynder vanskeligheder – holdkampen for et par uger siden var faktisk en success – selv om formatet skulle have været med lavere tidskontrol.

Mange hilsner

Thomas

Online Skak

Dette er bare en lille påmindelse om at vi spiller en times blitz på Lichess i aften fra kl. 19 til 20.

Mange hilsner

Thomas

1st Online Nordic Clup Cup

Det er ikke verdens bedste hjemmeside, men jeg tror klubbens hold ligger nr. 6 inden dagens sidste runde, der starter kl. 13:00. Her skal Skanderborg møde Reykjavík Chess Club der inden dagens sidste 2 runder ligger nr. 5. Held og lykke med sidste runde.

Holdopstilling og resultater

Turneringens hjemmeside

Partierne kan følges live på Chess.com

Skanderborgs hold er følgende:
1. GM Mads Andersen (2585)
2. GM Jonas Buhl Bjerre (2330)
3. IM Bjørn Møller Ochsner (2472)
4. IM Filip Boe Olsen (2093)
5. FM Tobias Valentin Rostgaard (2372)
6. FM Mads Boe (2222)
7. Nicolai Kvist Brondt (2157)

Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer