Månedsarkiv: september 2020

4-By-Turneringen sparket til hjørne

Silkeborgs vindende hold fra 2019.
Revanchen er udskudt til mere coronafri tider.

Onkel Corona påvirker desværre alle tænkelige aspekter af vores fælles spil, og senest har regeringens stramning af forsamlingsforbuddet gjort, at der kun må være max 50 personer i samme lokale.

Læs resten

DM aflyst for øvrige grupper

Hovedbestyrelsen i DSU har i går, den 27. September, måttet træffe det svære valg at aflyse DM for alle øvrige grupper end Landsholdsklassen og Kandidatklassen. Dette grundet Corona situationen og deraf følgende forsamlingsforbud på 50+ personer. Men som Claus skrev i det tidligere indlæg, så har vi 4 spillere med i Landsholdsklassen og 1 i Kandidatklassen som vi kan følge. Det bliver nok det mest spændende DM at følge når man har Skanderborg blod i årene.

4 x Skanderborg i DM-klassen

Topseedede GM Mads Andersen gennemgår det ene omkampsparti mod GM Sune Berg i 2016, da Mads vandt sit første af to DM’er. Mads vandt også året efter, så hvad med DM nr. 3 i år?

Tilmeldingsfristen til DM i skak er nu overskredet, og det står lysende klart, hvem der skal slås om den danske skakverdens forsinkede laurbær. Ikke overraskende har den coronakatalyserede flytning fra påsken til efterårsferien (uge 42) i oktober kostet en masse deltagere, men det mærkes mest i bredderækkerne. DM-klassen er en af de stærkeste, man har set i mange år.

Læs resten

Kai Munk 70 år

Kasserer Kai før en holdkamp for 1.-holdet mod
de daværende supermænd fra Philidor; januar 2017

Det er sjældent, at klubben officielt hylder fødselsdage, men man har lov at gøre undtagelser. Det er nemlig i dag lige præcis 70 år siden, at vores alles kassemester, Kai, så dagens lys for første gang.

Læs resten

Afslutning af XTRACON Skakligaen

Med et ½ årsforsinkelse blev skakligaen afsluttet. Skanderborg Skakklub havde fået tildelt værtsskabet. Denne dobbeltrunde skulle jo som bekendt have været afviklet d. 21. og 22. marts., men det blev altså d. 5. og 6. sept. pga. Corunaen. Rammerne blev Morten Børup Skolen. Ved tidligere afslutninger har alle holdene kunnet sidde i Aulaen, men pga. omstændighederne, måtte en kamp spilles i et klasseværelse. Desuden skulle der også foretages afspritning af brikker og hænder både før og efter spillet.

Billeder fra weekenden

Læs resten
Dagens opgave
Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer