Månedsarkiv: november 2021

Jonas Bjerre vandt DM i hurtigskak med 7/7

En nybagt danmarksmester sammen med meget unge August Jalving, der vandt gruppen under 1900.
Foto: Ellen Fredericia Nilssen.

.
……….. og endda med klub- og landsholdskammerat Mads Andersen som flot toer.

Årets DM blev afholdt i Hvidovre i løbet af den nys forgangne weekend, og bedst som man skulle tro, at den evigt ratingsultne Jonas var blevet en smule mæt efter fantomturen i Slovenien, fortsatte han sgu sin uhæmmede hærgen ved DM i hurtigskak.

Læs resten

Hlælp søges

På Lørdag d. 4. december er Skoleskakstævne Ppå Niels Ebbesen Skolen Der er brug for hjælp i såvel kantine som ved afviklingen af turneringen i øvrigt. Så har du lyst og tid så meld dig til undertegnede. Det er fra ca. kl 9.oo til 15.oo

Mvh. Bjarne Berring Rasmussen tlf: 61725979

Hedayatullah Akbari nr. 4 ved DM i Skolrskak

I den netop overståede weekend var der DM i Skoleskak. Arrangementet foregik på Den Frie Lærerskole i Ollerup-Sydfyn v. Svendborg.

Skanderborg Skakklub var repræsenteret ved Hedayatullah Akbari. Han spilled i Gruppe C., 14-15 årige. Akbari er 14 år. Han opnåede en fornem 4. plads ud af 30 deltagere. Hans score var 5 gevinster, en remis og desværre 2 tab, men en fornem indsats. Tillykke med resultatet,

P.T. spiller han med i vores klubturnering og står til at vinde gruppe 2. En ung mand på vej fremad.

Så er det NU: Carlsen-Nepo! + update

.
Det er nemlig lige præcis i dag, hvor den længe ventede VM-match mellem Magnus Carlsen og hans jævnaldrende, russiske udfordrer, Ian Nepomniachtchi, starter.

Spillestedet er som bekendt Dubai, UAE, og titlen afgøres i løbet af 14 partiers klassisk skak med 2 timers betænkningstid pr. spiller. Skulle der (ligesom Carlsens matcher mod Karjakin og Caruana i hhv. 2016 og 2018) ikke være nogen, der har nået de krævede 7½ pt., fortsætter de med rapid og blitz indtil det afslutende armageddonparti.

Læs resten

En næsten kollektiv nedsmeltning mod SK 68 V

Mandag aften drog vi (4-holdet) til Aarhus for at spille mod SK 68*s 5. hold. Det skulle vise sig at vi her var overmatchet. Kun Anders Haarup, Anders Nørløv og Thomas Jose’ Brandt Hansen formåede hver at fravriste modstanderen et ½ point. De 5 som tabte var Allan Andersen, Torben Gregersen, Asger J. Andersen, Bjarne Rasmussen og Leif Møller Hansen. Jeg så ikke meget af kampene, så derfor ingen beskrivelse. BBR

Julefrokosten er aflyst

Julefrokosten fredag den 26. november må desværre aflyses pga for få tilmeldinger. Bestyrelsen vil overveje om den skal afholdes en af de første måneder i det nye år.

Skanderborg 5. hold mod Aarhus Skolerne

tirsdag 231121 spillede 5. holdet på udebane mod Aarhus Skolerne i det nye Chess House i Aarhus.

Skanderborgs hold er noget amputeret efter 2 permanente afbud. Holdet bestod af Bræt 1, Kristian Overgaard, Bræt 2, Hans Skovhus, Bræt 3, Bertram Knoblauch, Bræt 3, Vibeke Grue.

Læs resten
Dagens opgave
Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer