Skak i sommervarmen

Hvis man ikke lige synes at man får skak nok her henover sommerferien så vil jeg lige henlede opmærksomheden til nogle forskellige kilder. Radioen er jo i dag blevet suppleret med podscasts, som er udsendelser som både professionelle og amatører har kastet sig over. Inden for skak findes der to rimelige podcasts og eller radio programmer lige for tiden:

Nimzowitsch

Den ene er Radio24/7 som af ene eller anden grund har valgt at have 1 times skak om ugen på sendefladen.  Man kan både høre det i Radioen men også som podcast. Lars Schandorff er styrmand på dette program og har en blanding af analyse, gæster og skak historie som ofte kan være interessant. For at få fuld udbytte af disse udsendelser kræver det helt klart et skakspil foran sig.

The Perpetual chess podcast

Det andet er en amerikansk podcast, som altid har en gæst som bliver interviewet, det kan være alt fra Hikaru Nakamura til en ukendt polsk spiller som har sat sig som mål at blive Stormester inden for 5 år! Vores egen Jacob Aagaard er også blevet interviewet i dette program. Da disse programmer handler mere om deres liv eller projekter som de har gang i kan man bedre lytte til dette uden at kigge på et skakbræt.

Derudover findes der naturligvis et hav af ressourcer på nettet og youtube. Men disse vil jeg dække i en anden artikel engang i fremtiden.

Links til programmerne

https://www.24syv.dk/programmer/nimzowitsch

https://www.perpetualchesspod.com

God fornøjelse!

Thomas Hansen

Views All Time
Views All Time
906
Views Today
Views Today
1
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer