Nyhed

Temaundervisning: Gode og dårlige løbere

I morgen tirsdag afholdes sæsonens første “Klaus Berg Temaundervisning” og emnet er “Gode og dårlige løbere”.

Kom og hør Klaus Berg tale om, og undervise os i, gode og dårlige løbere, efter Yusupov’s meget roste undervisningsbøger. Undervisningen er for alle niveauer, så mod op og bliv lidt klogere på emne.

Læs resten

Skak velgørenhed i aften d. 23/8

Vi åbner sæsonen med en spændende skakaften i aften kl. 18.30,.for at støtte Ukraine i kampen mod Putin.

Som I ved afholder vi i øjeblikket en SMUK SKLAK GM turnering på kulturhuset og flytter ind på Morten Børupskolen i weekenden, hvor der dukker yderligere 107 skakspillere op for at dyste i SMUK SKAKL EMT.

Den Ukrainske stormester, som vandt vores GM turnering sidste år spiller med igen i år, rejser rundt i Europa for at samle penge ind til Ukraine.

Hans løn for at deltage i turneringen og evt præmie går ubeskåret til Ukraine, og ligeså med det han får samlet ind ved velgørenhedsarrangementer.

På Yuri’s foranledning har vi aftalt, at han kommer på tirsdag og laver et indlæg på ca 1½ time om spændende og sjove slutspil som alle kan forstå. Han slutter så af med at udfordre os alle til en gang simultanskak.

Læs mere her

Korley, Ovsejevitsch og Solodovnichenko vinder SMUKskak 2022

Kassa Korley, delt turneringssejr og en dækbredde fra sin sidste GM-norm. Foto: DSU.

Det hele endte med, at de tre førende spillere helt fortjent delte turneringssejren i årets SMUKskak. Det var bestemt ikke overraskende, men der var alligevel spænding til det sidste, om end spændingen mest gik på, om Kassa Korley skulle slå Tiger H-P og dels vinde turneringen alene og dels få sin sidste, krævede GM-norm.

Læs resten

Før mållinjen – SMUKskak rd.8

Trykket og spændingen stiger, der er sket en afklaring mht. evetuelle normchancer, og felet af mulige vindere er kogt ned til ca. ingenting. Pga. tidlig afrejse var det blevet arrangeret, at Sergej Ovsejevitschs parti skulle spilles kl. 10 i dag. Som sagt, så gjort, så allerede fra morgenstunden Sergej Ovsejevitsch sig til brættet overfor Uffe V.-S.

må have været ret

SMUKskak, rd. 7

Nu gik det ellers lige så godt. Viktor Haarmark Nielsen måtte efter to fine gevinster kapitulere. Modstanderen, Yuri, fik til gengæld fuldt udbytte for første gang i tre runder.

.
Tingene begynder i den grad at spidse til i begge ender af feltet. Efter et par “kedelige” runder kom ukrainske Solodovnichenko i den grad tilbage på sporet, da han som hvid fik skovlen under Viktor Haarmark. Viktor på den anden side måtte opgive udvidelsen af sit alt for korte stakit (2).

Læs resten
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer