Vinderen af Århusmesterskabet

I forrige weekend afholdtes Århusmesterskabet. Formatet var efter svensk forbillede tre hurtigskakpartier fredag, og derfor klassisk dobbeltrunde lørdag og søndag. Det passer egentlig glimrende, så man lige kan nå at komme i form i løbet af fredagen…

Jeg var andenseedet i feltet, med eneste stormester Henrik Danielsen som ratingfavorit og derefter et større spring ned til Jens Ove Fries Nielsen, Charles Dumas og Viktor Haarmark Nielsen.

Efter tre relativt uproblematiske sejre om fredagen, skulle jeg så møde Danielsen lørdag formiddag, der ligeledes havde 3/3. Jeg var sort, hvilket var langt fra optimalt, da vejen til turneringssejren ville være banet for vinderen af vores indbyrdes opgør. Partiet var imidlertid let forglemmeligt; vi fik en symmetrisk stilling ud ad åbningen, og jeg fik neutraliseret hans pres relativt let – og remis.

I femte runde (andet klassiske parti) mødte jeg Jens Ove med hvid. Efter en meget suspekt åbning fra hans side fik vi følgende stilling:

Se stilling og kommentarer her

Views All Time
Views All Time
975
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer