Rosenholm GP i skoleskak

Skanderborg Skakklubs juniorer var repræsenterede til lørdagens Rosenholm Grand Prix (GP) turnering i skoleskak ved Valdemar Frost Jørgensen, Asger Trier Husted og Viktor Endylo Nielsen i hhv. styrkegrupperne C, D, og E. 

Turneringen blev afholdt på Hornslet Skole med samlet set 47 deltagere. 

A, B og C-grupperne blev slået sammen til én gruppe, så Valdemar var oppe imod hårde modstandere – men klarede sig flot med 3 point ud af 5 runder, hvilket var nok til at vinde C-gruppen og cementere ham som en fremtidig udfordrer i B-gruppen. Dette var vel at mærke hans første skoleskakstævne. 

Asger blev nr. 3 i D-gruppen med 3½ point. Dette var dog ikke nok til oprykning til C-gruppen, hvor han måtte se sig overhalet af nogle af rivalerne fra Midtjysk og Randers Skoleskak. Det efterlader dog Asger som én af de stærkeste spillere i D-gruppen, så ambitionen om oprykning til næste GP fik ny næring i Hornslet. 

Viktor spillede sig også stærkt til en 3.-plads i E-gruppen med 4½ point ud af 7 runder og kandiderer dermed også til oprykning i en måske ikke så fjern fremtid?

Flot gået af de tre drenge!  

Billedtekst: Valdemar (t.v.) og Asger (t.h.) med deres præmier.

Næste GP er i Randers d. 16. marts. 

Views All Time
Views All Time
207
Views Today
Views Today
2
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer