Morten

1 2 3 22

Skanderborg December Hurtigskak 2020 – ønsker spillerne at fortsætte/færdigspille?

Kære deltager i ovennævnte turnering

Det er en stor glæde at det nu er muligt at mødes i klubben igen. Bestyrelsen arbejder på højtryk på at sammensætte et attraktivt tilbud i Skanderborg Skakklub frem mod sommerpausen. For at gøre dette bedst muligt, vil vi gerne hører om du kan/vil spille ovenstående turnering færdig? 

Se turneringen på: http://skanderborgskakklub.dk/?page_id=3540

Vi i bestyrelsen foreslår følgende:
Start på tirsdag den 18.05.2021 kl. 18:30. – maks 25 deltagere minimum 1 meters afstand
Aftenens indhold: Genåbning ved formanden, 19.00 Hurtigskak runde 4-6.

Tirsdag den 25.05.2021 kl 18:30 – maks 50 deltagere og minimum 1 meters afstand
Hurtigskak runde 7-9.

Skal jeg vise coronapas?Ja, det er et krav fra myndighederne, at der skal fremvises gyldigt coronapas og ID for at deltage i indendørs idræts- og foreningsaktiviteter. Du skal derfor fremvise dokumentation for enten vaccination, negativ test (max 72 timer gammel) eller tidligere smitte, når du kommer til ovennævnte to skakaftner. Du finder dokumentationen på sundhed.dk eller i app’en MinSundhed. 

Ønsker du at fuldfører turneringen under disse vilkår? Ja eller Nej …

Svar venligst hurtigst muligt på dette spørgsmål via mail til Morten: mail@mortenrasmussen.net

Der gøres opmærksom på at de første 3 runder, som allerede er afviklet, uanset hvad vil blive ratet! Dvs. at der skal betales ratingafgift for turneringen. Om turneringsindskud minus ratingafgift evt. vil blive tilbagebetalt afhænger af jeres svar og hvad vi i bestyrelsen derefter beslutter.

Vi i bestyrelsen håber at I har det godt, og at I har mulighed og lyst til at færdigspille turneringen.

På vegne af bestyrelsen

Morten

Undervisning på torsdag er aflyst

Undervisning med Klaus Berg nu på torsdag, er aflyst grundet dødsfald i nærmeste familie. Klaus glæder sig til at se os, og ny dato – hvor alle Corona regler selvfølgelig overholdes – vil blive annonceret i nærmeste fremtid.

ChessBase, installation og grundlæggende funktioner

Da vi nu ikke må spille holdskak i dag, kommer jeg forbi klubben og snakker lidt om Chess Base 14, da nogle stykker har ytret ønske om dette. Emnerne vi kommer igennem forventes at blive: Installation, tilknytning af skakmotor Stockfish, tilknytning af parti database, indtastning af partier, analyse af indtastet parti.

Grundet Corona må vi kun være 10 i undervisningslokalet, der er pt. 7 ledige pladser. Kontakt Morten hvis du vil være med – mail@mortenrasmussen.net el. 22 44 86 51, og husk at medbring din egen pc’er. Vi begynder kl. 18:30.

1 2 3 22