Kai S. Munk

1 2 3 12

4-by turnering aflyst for Skanderborg’s vedkommende.

Skanderborg Skakklub har meddelt at vi ikke kan stille med et hold til 4-by turneringen i Viborg på lørdag den 30. september. Det var ellers på opfordring fra Skanderborg at turneringen blev flyttet fra en hverdagsaften til en lørdag, da der sidste år var nogle af vores medlemmer der meldte fra pga at det ville blive meget sent inden man var hjemme igen. Bestyrelsen har derfor besluttet at Skanderborg ikke deltager i 4-byturneringen mere. Vi ønsker de andre klubber held med at fortsætte traditionen.

VEJLBY-RISSKOV SKAKKLUB FEJRER 75 ÅRS-JUBILÆUM

I oktober 1948 stiftede en flok skakspillere en skakklub i Vejlby-Risskov. Det er nu
75 år siden, og det vil vi markere ved hermed at invitere til en reception i Vejlby
Sognegård mandag den 9 oktober, kl. 18.00, hvor klubben giver lidt mad og drikke.
Samme aften får vi besøg af GM Jesper Thybo, der fra kl. 19.00 vil fortælle om sin
karriere indtil nu og derefter spille simultan mod alle tilmeldte. Her er der plads til
flere deltagere, og tilmelding sker via DSU`s turneringssystem.

Læs resten

Damstahl sponsorat

Damstahl har valgt at sponsorere Skanderborg Skakklub med 10.000kr. Damstahl er en af Skanderborgs store virksomheder som har valgt at støtte lokalsamfundet. Blandt ansøgerne til støtten fra Damstahl var Skanderborg Skakklub så heldig at blive udvalgt. Klubbens formand og kasserer var derfor indbudt til overrækkelse af sponsoratet hos Damstahl.

100 års jubilæumsfest 10. juni

Skanderborg Skakklub afholder den 10. juni vores jubilæumsfest for klubbens medlemmer og bedre halvdel. En fest som klubben har sparet op til igennem de senere år, hvorfor vi kan tilbyde dette arrangement til uhørt lav pris for klubbens medlemmer. Se tilmeldingen og få dig og din bedre halvdel tilmeldt. Sidste tilmelding og betaling er den 8. maj, men gør det helst straks. Se årets forrygende indbydelse og tilmelding her.

Generalforsamling afholdt

Det var dejligt at se så mange deltagere til klubbens generalforsamling, 50% flere end året før. Også dejligt med de indkomne forslag som var med til at give gode debatter. Det er jo godt for bestyrelsen at vi har en indlevende medlemsskare. Et par billeder fra den velbesøgte generalforsamling.

Læs resten
1 2 3 12
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer