Kai S. Munk

Han kom, han så, han sejrede..

Dagens 10 min hurtigskakturnering blev afviklet med 8 deltagere. En ny ung mand, Oskar, deltog for første gang i “rigtig” skak, og imponered ved at score 4 ud af 7 point. Forhåbentlig har Oskar fået blod på tanden, så vi atter ser ham til nærskak i klubben. Kim Lund Larsen havde endelig fået lov af kone og hund (måske omvendt rækkefølge) til atter at få lov til at flytte brikker, og det gjorde han i sikker stil, 7 ud af 7 point !

Lynmesterskabet 2022

Lynmesterskabet 2022 blev afviklet med 16 deltagere, 8 i hver gruppe hvor man spillede alle mod alle med 5 min betænkningstid til hver.

I den ene gruppe blev Jonas Larsen sikker vinder med 7 point af 7 mulige. Det afgørende parti blev spillet mod Bjarne Rasmussen som tabte, og dermed måtte nøjes med 2. pladsen med 5 point.

I den anden gruppe var der meget spænding om 1. pladsen. Da Leif Møller Hansen smed en sikker gevinst mod Kai Munk og måtte nøjes med remis blev Torkild Salling vinder af Gruppen med 6 point af 7, medens Leif så måtte nøjes med 2. pladsen med 5½ af 7. Selvom alder nok godt kan have en indflydelse på ens evne til at spille lynskak, så præsterede Asger J Andersen at score 5 ud af 7 i gruppen !

Lynmesterskabet i aften 19/4 kl 18.30

Så er det i aften kl 18.30 at vi skal have flyttet en masse brikker i en fart, nemlig lynskak !

Vi skal have fundet klubbens lynmester !

Sidste år var der 18 deltagere som blev delt i 2 grupper, og vinderen af hver gruppe vandt et par flotte rammer øl. Det gentager vi forhåbentlig. Vinderen af hver gruppe skal så spille om vandrepokalen !Nu er det jo ikke interessant for de yngste med en ramme øl, så her finder vi en alternativ god løsning ! Vi er jo nogle der ikke er så skarpe til lynskak, men så får vi trods alt øvet os og får en god social aften, håber vi ses.

Indkaldelse til Generalforsamling

Skanderborg Skakklubs Generalforsamling afholdes den 26. april kl 19.00 i klubbens lokaler, jævnfør vedtægterne.
Klubben vil, efter generalforsamlingen, være vært for et par stykker smørrebrød og 1 øl/vand samt fri kaffe.
Af hensyn til indkøb af smørrebrød bedes du svare på den mail der er sendt til dig, eller sende en mail til: kai.munk@gmail.com om du kommer (og dermed også ønsker smørrebrød).
På bestyrelsens vegne,

Kai S. Munk

Skæv materialefordeling

Det var overskriften på undervisningsaftenen i går den 3. februar.

• Hvornår kan jeg ofre en kvalitet?
  • Hvordan skal jeg spille Dronning mod to tårne?
  • Og hvordan skal jeg i praksis håndtere en stilling med en skæv materiale-fordeling?
Dagens opgave
Arkiver