Kai S. Munk

1 2 3 14

Bestyrelsesmøde referat 13.06.2024

Så har vi afholdt bestyrelsesmøde hvor bestyrelsens to nye medlemmer, Erik Grønkjær og Niels Christian Kristensen blev budt velkommen. Derudover har Peer Jespersen desværre måttet melde sig ud af klubben pga problemer med synet. Da Peer var revisor, overtager Aske Brandtoft revisor rollen.
Se referat fra bestyrelsesmødet på hjemmesiden under MEDLEM og på den side vælger du Bestyrelsesreferater.

Turneringsleder uddannelse i skak

Er du interesseret i at blive uddannet til turneringsleder?
Så vil vi opfordre dig hertil, og klubben betaler for omkostningerne. Hvis du er interesseret, så henvend dig til bestyrelsen.

DM pokalen

Så er pokalen for at vinde danmarksmesterskabet i holdskak blevet præget. Der manglede prægning for 2022-2023 hvor Køge vandt pokalen, og nu med Skanderborg Skakklub for at have vundet den i sæsonnen 2023-2024. Den står nu i klubben ovenpå vores pokalskab. Se billede af selve pokalen her:

Grand Prix resultat 2. runde

Så blev 2. runde i Grand Prix turneringen afviklet. Og da det gode ved turneringen er, at man kan komme senere på aftenen og alligevel deltage, eller man kan gå tidligere, så blev det til 12 noterede deltagere.

Læs resten

Grand Prix resultat 1. runde

Så blev den første af 4 aftener i Grand Prix turneringen afviklet. Her er det jo sådan, at du får 5 point for at møde op, og så point i partierne. Der blev spillet med 10min til hver i betænkningstid, og da der desværre kun var 6 deltagere i aften, så blev resultaterne som følger:

Vi er tidligt færdige, så mød frisk op de næste tirsdage, der er mange point at hente blot ved at møde op !

Grans Prix skak de næste tirsdage

De næste 4 tirsdage har vi Grand Prix skak i klubben. De som var til Ekstraordinær generalforsamling fik en forklaring på hvad det var. De som ikke kunne være der kan læse om det på vores hjemmeside. Som Morten har skrevet tidligere på hjemmesiden, så har han lagt dokumentet “Turneringshjulet” op. Heri er beskrevet vores turneringer og dermed også Grand Prix turneringen. Dokumentet finder du, som Morten tidligere har skrevet under: “Informationer om klubben” og på den side der kommer frem der:

Så kom de tirsdage du kan, der er ikke nogen forhåndstilmelding.

Referat ekstraordinær generalforsamling 21.maj 2024

På den ekstraordinære generalforsamling blev ændringer og ændringsforslag gennemgået, og vedtægterne opdateret.
Årsagen til at vedtægterne skulle ændres var 2 ting: 1: folkeoplysningsloven, hvor vi skal specificere hvad/hvordan vores midler skal anvendes til almene formål ved klubbens ophør. 2: tegningsregler, hvor det ikke var specificeret hvem der tegnede klubben overfor “3.mand”, altså vores bank. Så benyttede vi lejligheden til, sammen med medlemmerne, at få “moderniseret” reglerne, f.eks at få specificeret en dagsorden til generalforsamlinger, specificeret anvendelse af fuldmagter mm.
Tak til alle deltagere for en god og konstruktiv debat.
Efterfølgende var der præmieuddelinger til vinderne af hurtigskakturneringen, og så en masse lynskak efterfølgende.
Se referat og nye vedtægter her.

Vedtægterne er nu uploadet og lagt på hjemmesiden. Klik på “Informationer om skakklubben” og på den side kan du finde “vedtægter (pdf)”.

1 2 3 14
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer