Kai S. Munk

1 2 3 8

Julefrokosten er aflyst

Julefrokosten fredag den 26. november må desværre aflyses pga for få tilmeldinger. Bestyrelsen vil overveje om den skal afholdes en af de første måneder i det nye år.

Julefrokost den 26. November kl 18.00

Der er sendt en mail til alle klubbens medlemmer omkring menu mm til vores julefrokost. En skøn 8 retters menu til 215kr. – Er det ikke fantastisk at de voksne kun skal betale 200kr og har inkluderet øl,snaps,vin mm ad libitum. Er det ikke fantastisk at juniorerne (dem under 25 år) kun skal betale 50kr og har inkluderet vand,sodavand,andre drikkevarer mm ad libitum. Er det ikke fantastisk at man kan tage sin kone/kæreste/samboer/.. med til samme fordelagtige priser.
Er det ikke fantastisk at juniorerne kan tage deres mor/far/.. med til  samme fordelagtige priser.
Da maden skal bestilles 22. november bedes du tilmelde dig straks, og senest den 21.november til Kai Munk:  mail:  kai.munk@gmail.com  med angivelse af antal deltagere; gør det nu mens du husker det.
Vi glæder os til at se jer.

Træning i morgen den 19. oktober med Klaus Berg.

Så er der igen i morgen en af de eftertragtede træningsaftener med Klaus Berg. Så hvis du ikke skal spille et udsat parti, så har du mulighed for at deltage i træning/undervisning med Klaus Berg. Det er lærerigt og meget hyggeligt – så mød frisk op.

Skakundervisning torsdag den 23. september kl 18.30

På torsdag den 23. september kl 18.30 er der undervisning for 2. holdet. Det er noget nyt at vi laver klubaftener med undervisning målrettet 2. holdsspillerne. Normalt vil der på disse aftener bliver gennemgået partier som 2. holdsspillere har spillet i holdturneringen. Klaus er spillende træner for 2. holdet.  Alle andre er velkommen til at komme med på en lytter !
Den “normale” Klaus Berg undervisning for alle vil også foregå om torsdagene lidt senere i dette skakår.
På bestyrelsens vegne. Kai S. Munk.

Aage Andersen, 1946 – 2021

Vi har modtaget den triste nyhed at Aage Andersen er afgået ved døden den 9. juli 2021.

I Skanderborg Skakklub havde vi glæde af Aage siden hans indmeldelse i 2014.

Aage var jo gymnasielærer i Silkeborg og en af vore medlemmer havde den store oplevelse i 1990-erne, ikke kun at blive undervist af Aage i Matematik og fysik, men også ofte om torsdagen, hvor der var indlagt en hultime i skemaet. Her sad vores medlem og spillede skak med Aage i et lille depot fyldt med tyske ordbøger. Det blev til små hundrede partier i løbet af de 3 års gymnasietid. Medlemmet har joket med, at Aage havde lært ham matematikken og han havde lært Aage skakken; det sidste passer nu ikke, men det første gør. Aage var en social og lun fyr og med en underspillet og fantastisk tør humor. Når der blevet lavet et godt træk eller den kom en skarp trussel på brættet kom der et smil efterfulgt af en stille tøhø-latter. Aage glædede sig simpelthen over et godt træk, hvad enten det var hans eget eller modstanderen, der havde lavet det.

Læs resten
1 2 3 8
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer