Kai S. Munk

1 2 3 13

Lynturneringsmester 2024

Det blev en meget spændende kamp om Lynmesterskabet. Der var 13 deltagere, hvorfor det blev en turnering med 14 deltagere hvoraf en oversidder. Vi besluttede at spille turneringen i een stor gruppe, hvorfor alle fik spillet 12 partier. 5 minutter + 2 sekunder per træk. Der var spænding lige fra starten, og 5 spillere trak fra. Da røgen havde lagt sig var der dog kun 2 spillere som havde scoret imponerende 10½ ud af 12 mulige.

Læs resten

Temaaften den 26. marts

På tirsdag den 26. marts kl 18.30 har vi Temaaften i skakklubben. Her vil Nicolai Lõwenstein tage udgangspunkt i Dronninggambit og føre os igennem nogle af de spændende udfordringer og forviklinger der ligger her. Gratis undervisning, så får du igen noget for medlemskontingentet !  Kom frit frem, det kræver ingen tilmelding, kom som du er !

Bjarne Tornbjerg  1953-2024

Vi har modtaget den triste nyhed at Bjarne Tornbjerg er afgået ved døden efter kort tids sygdom, han vil blive savnet i klubben hvor han har bidraget stort.

Bjarne var et af de få medlemmer der har været medlem i Skanderborg Skakklub i mere end 50 år.

Igennem årene har Bjarne været en flittig skribent i klubbens skakblad Løberen, bl.a om klubben, turneringer holdkampe mm. Ligeledes havde han i en årrække en fast klumme i bladet som hed: Klublad for et kvart århundrede siden.

Bjarne var også skakdommer, og med hans kompetente og rolige adfærd styrede han mange turneringer og holdkampe med sikker hånd. Så sent som i marts 2023 var han dommer ved afslutningen af DM for hold.

Læs resten

4-by turnering aflyst for Skanderborg’s vedkommende.

Skanderborg Skakklub har meddelt at vi ikke kan stille med et hold til 4-by turneringen i Viborg på lørdag den 30. september. Det var ellers på opfordring fra Skanderborg at turneringen blev flyttet fra en hverdagsaften til en lørdag, da der sidste år var nogle af vores medlemmer der meldte fra pga at det ville blive meget sent inden man var hjemme igen. Bestyrelsen har derfor besluttet at Skanderborg ikke deltager i 4-byturneringen mere. Vi ønsker de andre klubber held med at fortsætte traditionen.

1 2 3 13
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer