Kai S. Munk

Godt Nytår.

Skanderborg Skakklub ønsker alle vores medlemmer et rigtigt Godt Nytår.

Og så håber vi at se så mange af klubbens medlemmer som muligt til vores 100 års jubilæum den 4. januar. Udover klubbens medlemmer er der sendt indbydelser til tidligere medlemmer, DSU, 6.HK m.fl. Vi satser på en rigtig hyggelig aften i vores dejlige lokaler.

Har du glemt indbydelsen, så kan du se den her: indbydelse til 100 års jubilæum.

Skanderborg Skakklub 100 år

Onsdag den 4. januar 2023 kan Skanderborg Skakklub fejre 100 års jubilæum. Og det gør vi så i klubben kl 18.30. Her byder vi på Champagne og kransekage. Såvel tidligere som nuværende medlemmer har fået tilsendt indbydelse hertil, og vi glæder os til, at vi sammen med de gæster vi også har inviteret, kan få fejret vores 100 års jubilæum sammen. Se indbydelsen her.

Børn i Skanderborg Skakklubs turneringer

Formål:  Det er bestyrelsens ønske at skabe bedre rammer for at børn kan spille med i vores turneringer. Vi ser med glæde at børn begynder at deltage i vores skakcafe, og det er så vores håb at de kunne tænke sig at spille med i vores turneringer. Dette ved vi dog kræver at de får mulighed for at spille med reduceret spilletid så de kan komme hjem i ordentlig tid. Derfor har bestyrelsen lavet et oplæg som tilgodeser dette, og som vi håber at klubbens medlemmer vil bakke op omkring. Nedenstående vil således blive skrevet i indbydelsen til de turneringer hvor vi vælger at anvende muligheden.

Børn i turneringen.

Hvis der er deltagere på 16 år eller derunder med i turneringen (børn), og de har et ratingtal på under 1600, kan de vælge at alle deres partier afvikles med en spilletid på 60 minutter til hver spiller til hele partiet. Partierne rates på normal vis.

Undtagelse: Hvis barnets modstander har et rating på 1800 eller mere skal der spilles efter normal betænkningstid hvis partiet skal rates. Hvis barnets modstander (som har 1800 eller mere i rating) accepterer at spille partiet på 60 minutter til hver, vil resultatet af partiet tælle i turneringen, men vil ikke blive rated.

Buttenschøn Prisen overrakt til Filip Boe

Tirsdag den 25. oktober var Filip Boe inviteret i skakklubben af en særlig lejlighed som først afsløredes på aftenen. Anledningen var at Filip tidligere på året, i Arhus GM 2022, havde scoret en GM norm ved at besætte 2. pladsen med 6 ud af 9 point.

Ny i Skak

Se hvilken glimrende beskrivelse som de unge mennesker i vores bestyrelse har designet. Beskrivelsen er målrettet nye spillere som gerne vil vide hvad Skanderborg Skakklub kan byde på; så fremover kan vi henvise til denne beskrivelse når en person spørger til vores skakklub. Du finder beskrivelsen på forsiden af denne hjemmeside, hvor der er en fane øverst der hedder “NY I SKAK”, klik på den, og du ser beskrivelsen.

Referat bestyrelsesmøde 09.08.2022

Bestyrelsen har igen afholdt bestyrelsesmøde, og der er mange spændende punkter som vi arbejder med. Se referatet under MEDLEM og Bestyrelsesreferater.

Og for de af jer der endnu mangler at tilmelde sig vores Smuk Skak EMT turnering, så kan det endnu nås. Se indbydelsen på forsiden og så kan du nemt og hurtigt tilmelde dig.

Dagens opgave

Arkiver