Bestyrelsesmøde d. 19/7-18

Et resultat af generalforsamlingen i april var som bekendt en større udskiftning i bestyrelsen og dertil et folkeligt ønske om “større åbenhed”. Det skal jo starte et sted, og trods sommerens hedebølge og udlandsrejser er det søreme lykkedes at afholde endnu et møde her i april. Referatet herfra er at finde her:

referat – bestyrelsesmøde 19-07-2018

De øvrige bestyrelsesmøder vil også komme på nettet – ja, vi får endda et underpunkt på menuen, så gud og hvermand kan se, at vi laver andet end at drikke bajere og spille lyn. Det er ca. de eneste ting, vi ikke laver 🙂

En nyskabelse vil være, at vi har sat en masse datoer af til “træning” eller “temaaftener”. Se separat indlæg på hjemmesiden.

Views All Time
Views All Time
1118
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave
Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer