Jonas til Ungdoms-EM i Riga

Mens resten af vor skak verden har blikket stift rettet mod Sinquefed i Saint Louis og (især) Rema 1000 i Skanderborg, flyttes der også brikker i afdøde ex-VM Mikhail Tals hjemby Riga. Årsagen er intet mindre end ungdoms-EM, og dér stiller vor Jonas jo op som regerende mester og endda topseedet i U14-klassen. Der er dog ti andre med 2300+, så let bliver det næppe.

Han er ikke alene fra DK, idet ungdomslandstræner Mads Boe har et hold på ikke mindre end 18 juniorer med. De fleste er ret lavt seedede i junglen af stærke østeuropæere, med Filip Boe er seedet 10’er i U16 og kan på en god dag (= uge) overraske.

Der startes i dag (20/8), og Jonas møder en schweizer med næsten 2000, Igor Schlegel. Det lyder russisk, så han er sikkert slemt underratet. Grupperne kan følges på Chess24.

Mads Boes altid grundige referater skal vi til skak.dk for at læse.

Views All Time
Views All Time
1121
Views Today
Views Today
3