Kell på landsholdet?

 

Landsholdet? Det er jo et sted, vi alle på et eller andet plan drømmer om at spille, men trods flere topspilleres konstante øfferi over manglende betaling for ulejligheden, fraværet af luksuriøse enkeltværelser og manglen på kaviar og champagne til morgenmaden er der stadig så tilpas mange 2400-spillere med lyster og kampgejst i behold, at landsholdet for flertallet af os ikke bliver andet end et fjernt fatamorgana.

Og dog. Faktisk kræver det ikke ret meget at være landsholdspiller – man skal bare finde et passende land. FIDE er faktisk ret large mht. at acceptere spillere, der stiller op for lande, de ikke har boet i ret længe, så tilbage i 2002 havde jeg faktisk selv chancen for at stille op for intet mindre end Papua New Guinea efter at have brugt flere dage på at træne en flok lokale spillere  i en mindre landsby ved navn Gabagaba.

 

 

Inden da havde jeg brugt en hel aften i den helt igennem ucharmerende hovedstad Port Moresby på at banke PNG’s næsthøjest ratede spiller (2000+ den gang) 10-0 i lyn! Tilbage var kun at bevise, at jeg boede i PNG i mere end et par måneder og havde et fast arbejde der. Jeg fik faktisk tilbudt en slags job, mens jeg var der, men mere end fem ugers vandreture i det mystiske og spændende højland blev det desværre ikke til, og min landsholdskarriere sluttede, før den kom i gang.

 

 

Er det ikke nok, kan man indlægge en lille kønsskifteoperation og legalt stille op i den (sorry!) markant svagere damerække. Den slags kan man takket være Danmarks tidligere regering klare rent juridisk (dvs. helt uden operation), og så hjælper det sikkert at stille op i bastskørt eller balkjole. I damerækken er der “visse steder” plads til spillere, der ikke kan ret meget andet end at flytte brikkerne korrekt, så er der interesse for det, er det bare at flytte tilstrækkeligt tæt på Ækvator og se lidt feminin ud.

Tjek fx den her partistilling mellem de helt og aldeles uratede Mrs. Ntsame Nguema Sajoux (Gabon) og Mrs. Sarah Kamara (Sierra Leone):

 

 

Spillet i dag i 7. runde – endda på topbrættet, og så kan man jo tillade sig at gætte på niveauet længere nede.

Enhver fornuftig spiller havde som sort opgivet. Hvis ikke, skulle hvid bare spille 1. c7, Kb7; 2. Kd7 og c8D i næste træk (eller om to træk – det skal jo ske med skak). Det var ikke svært, vel? I stedet  fulgte med 1½ time tilbage på hvids ur det utrolige 1. c5, Kd8; 2. c7+?, Kc8; 3. Kc6??? Pat!!!

 

 

Suk!

Så, Kell! Det er bare at flyve til Gabon iført et klædeligt bastskørt, en dåse skosværte til ansigtet, en passende paryk og beviset for et juridisk kønsskifte, og du vil være en solid forstærkning i stedet for Mrs. Ntsame Nguema Sajoux.

 

 

Vor kommende landsholdspiller? Anyone else wanna go??
🙂

Views All Time
Views All Time
1026
Views Today
Views Today
2