2. holdets 1. kamp i denne sæson

Skal jeg mon holde med at spille skak …


Har hvid et gevinsttræk her?

Efter en sommerpause men en masse uvidenhed om diverse hold, begynde holdskak sæsonen i sidste weekend. 2. holdet har mistet et par spillere og 2. division gruppe 3 er mægtig stærk i år, så … misionen må nok lyde “forsøg på overlevelse”!

På tros af mistede spillere er Tavs og Nicolai  også “vendt tilbage”, førstnævnte pga. søndagskampe igen og sidstnævnte efter en længere periodes pause. Velkommen til dem begge, gode forstærkninger så vi kan forsøge at overraske.

På tros af afbud var dette lige ved at lykkedes i 1. runde, vi tabte godt nok 5½-2½ til Viby, men … på et tidspunkt tilbød Tavs remis og det var tydeligt at Jakob Kjær overvejede, men han turde ikke da vi stod bedst på stort set alle brætter på tros af noget lavere rating.

Frambøl spillede et hurtigt flot parti i c3 varianten i Sicilian, det så flot ud fra sidelinjen, 0-1. Torben spillede hurtigt efter remis, ligesom Poul1-2 stod der længe, og vi stod godt flere steder, men … Colin var presses og måtte ned, Kai stod lidt under, Tavs og jeg missede omkring tidsnøden og Anders måtte også ned til sidst. Kai holdte dog en halv men vi andre måtte desværre ned. Selv burde jeg have vundet klart  men … måske bør jeg sættes af holdet (se herunder). Summa sumarum vores reserver klarede det glimrende, og vi gamle faste 2. holds spiller må tage æren for nederlaget, vi var ikke så langt fra som Dr. Elo antydede.

Views All Time
Views All Time
1461
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer