TRÆNINGSAFTEN med KONSULTATIONSSKAK

 

Det var en stor succes tidligere på sæsonen, så nu prøver vi igen med et KONSULTATIONSPARTI.

Dagen bliver tirsdag d. 11. december (kl. 18.30). Kalenderen siger ganske vist “holdskak”, men 2.-holdet spiller søndag, og 3.-holdet mandag (udekamp), så det er kun de fire mand fra 4.-holdet, der er bookede til anden side tirsdag d. 11.

Konceptet bliver præcis det samme som sidste gang (16. oktober) – dvs. alle fremmødte spillere deles op i Hold A og Hold B, og så spiller de to hold ét enkelt parti mod hinanden. Da de to hold sidder i hvert sit lokale, er det fri diskussion på hvert hold, og alle kan byde ind med ideer – eller forsøge at finde hullerne i holdkammeraternes oste, så de værste fejl undgås. Sidst var der dejligt gang i diskussionerne (første foto), og det skulle der gerne komme igen. Oveni blev der spillet et flot og skarpt parti, som alle havde stor ære af, så kom glad, og vær med til anden akt.

Vi starter med at samle holdene kl. 18,30, og et kvarter efter skulle partiet gerne gå i gang. Så kom tidligt, hvis du vil være med, og det vil du jo gerne, ik?

Tid: 1 time pr. hold, og efter partiet gennemgår vi i fællesskab partiet og prøver sammen at lære noget og blive lidt klogere. Fælles analyser er geniale for skakforståelsen.

Kampleder, dirigent, officiel tidtager, chefanalysator og kaffedrikker bliver som sidst Claus Qvist Jessen (foto 2). Og bestyrelsen har lovet en runde øl/vand til det vindende hold.

 

Views All Time
Views All Time
940
Views Today
Views Today
1