Skanderborg lll – Viby ll 5½-2½

Skanderborg startede godt i A rækken i tirsdags, da de vandt sikkert over Viby.

Holdet var stærkere på næsten alle brætter, så en stor sejr var forventet, men så nemt er det ikke. På første bræt var Morten sort og fik aldrig plads for sin brikker, i en lidt dårligere stilling tog han remis.

På anden bræt fik Colin hurtige fat i Martin som gravede sig ned og efter en lille kombi, tabt Martin et par løber og opgav et par træk senere. Peter blev totalt lukkede ind af sin modstander og da Peter ikke kunne åben sin stilling blev det kun remis. Asgers parti var meget åben da hans hurtig angreb blev stoppet. Så vist Asger sin styrke , fandt de rigtig felter og vandt et flot parti. Ebbe stod lidt presset i starten, men udlignet og fik en totalt lige stilling, som endt et halv til hver. Poul stod allerede efter 6 træk super godt, sin modstander Jens kendt ikke Pouls variant og han stilling blev være og være og til sidste opgave. Bjarne stod ret dårligt i midtspillet, men kæmpede sig tilbage, fik en bonde og vandt partiet, super godt. Vibeke var under ratede mod Kurt og opgaven blev for svært da hun tabt en løber, men hun kæmpede som desværre ikke kunne hold stilling.

Så en super start til sæsonen

Views All Time
Views All Time
1229
Views Today
Views Today
1
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer