Colin

Tæt kamp på Djurs

Jonas havde samlede et godt hold , da Skanderborg 3 skulle kører den lang tur til Hornslet til at møde Syddjurs 1 i 6. HK gruppe 1. Vores andet hold spillede i denne række sidste år, så vi vist det vil være kamp skak.
Vores ny ung hold leder Jonas sørgede for at gik op og alle kom frem, man bruger mange ressourcer og ens koncentration bliver forstyrrede, især når kun 3 spillere var klar da kampen skulle startes.
Jonas tabt en officer rimelig hurtige og trods ihærdige forsøg var slaget tabt.

Kim fik Willy virkelig til at tænke, og i en kompleks stilling, spillede Kim præcis og fik hele pointet.
Poul havde også godt styre på sin modstander og vandt i fin stil.
Niels Christian stod som normalt ret skidt i åbning, men midt spille passer ham bedst og lige pludselig kom endnu et point i huset.
Vores helt ny mand Bertram havde et hårdt parti mod Andrea, som kendt sin teori ret godt i Scotch. Bertram fik sin konge mast op ved sin tårn og må opgive til sidste.
Både Colin og Jackie stod klart bedst. Colin pressede Henrik i hele parti, men i tidsnøden tog den forkert beslutning så remis kunne ikke undgås.
Morten lavede en fodfejl i sin London, hvor modstanderen havde initiativet. Morten offerede en bonde for en aktiv dronning, som desværre ikke gav det man har håbede på og brugt alt for meget tid til at finde gode træk, og tabt partiet.
Vores sidste mand færdig var Jackie som trods den gode stilling mod Claus , kunne ikke finde en vej igennem og endt som remis.
Så et lille nederlag 4½-3½, var godkendt, trods for vi burde har vundet.

Vigtigt 5½-2½ sejr over Kjellerup

I Søndags kørte vi på sneglatte veje til Kjellerup. Turen fra Skanderborg var temmelig farlig og langsom, mange biler var kørt i grøften, så forsigtig kørsel betød 20 minutters forsinkelse. Vores vært var venlig og forstående, så lidt før 12:30 gik vi i gang.

Kristian på første bræt fik en bonde i midtspillet, som var nok til at køre sejren hjem. Jan Rode fik ikke meget plads for sin brikker og blev lukket godt ind af sin modstander. En remis var nok den eneste mulighed. Det var godt at se Peter G på bræt 3, som åbenbart ikke havde glemt hvordan man spiller, da han lige pludselig kom smilede ud af lokalet. Tavs fik et lille pres med sin dronning som så lovende ud, men den kom aldrig over remis grænsen. Kai ofrede en bonde mod sorts konge stilling og bankede sin modstander totalt sammen. Colin fik en dårlig stilling ret hurtige og skulle kæmpe hele tiden. Efter mange komplikationer endte partiet remis. Peter W fik en fin stilling og angreb sorts konge med alt, sort spillede lidt usikker og Peter slog til. Christian fik en lige stilling med de sorte brikker, men en fejl gav hvid mere plads og desværre hele pointet.

Sejren var vigtigt da gruppen er så tæt, alle slog hinanden. Vi ligger fint, men alle kampene skal vindes, lige nu kan alle ryk op eller ned, spændende.

Colin

Skanderborg lll – Viby ll 5½-2½

Skanderborg startede godt i A rækken i tirsdags, da de vandt sikkert over Viby.

Holdet var stærkere på næsten alle brætter, så en stor sejr var forventet, men så nemt er det ikke. På første bræt var Morten sort og fik aldrig plads for sin brikker, i en lidt dårligere stilling tog han remis.

Læs resten

Skanderborg ll – Evans ll -3-5

Divsion 2 holdet kom i gang i går mod et stærk mandskab fra Evans i Vejle.

Vi havde 5 afbud til kampen, så vi vidst at det vil være en svær opgave. Bjarne T set kampen i gang og Kell sikret god forplejning hele dagen. Første færdig var Colin, jeg har mødte Zijad 2 gange før, som begge endt remis, denne gang  håbede jeg for lidt mere fordel i åbningen, men jeg var forsigtige og spillede og risici. Så en halv point kom på tavlen.

Kim og Christian parti var meget spændende, hvor alt kunne sket, desværre stod Kim’s kong midt på brættet og han må ned. Kristian spillede et flot parti mod Maxim, et vandvittig Siciliansk hvor Maxim spillede forkert og blev kørte over.

Læs resten

4-by-turneringen

Silkeborg vandt sikkert 35 – 13
Mads A 3 points
Jackie 1½
Jan Rode 1½
Claus,Kai,Asger J,Jørn A,Erling alle 1 point
Colin,Bjarne T, Allan,Bjarne R alle ½ point

Christian F, Anders,Knud,Vibeke kom desværre ikke på tavlen.

Vi var stærkest på toppen, men Silkeborg havde et høj snit fra midt til bund. Snit for Skanderborg 1697 og snit for Silkeborg 1860.

er var en venlig stemning trods alt, men kan 4 bys turnering blev ved i fremtiden.

DM i hurtigskak

DM I Hurtigskak blev spillet sidste søndag i Kolding med 91 deltager.

Favoritten Allan sig tog titel efter mange spændende partier.

Skanderborg havde 4 spiller med i Mester gruppen.

Nikolai V og Jackie fik 4½ points, Kristian 3½ og Colin 2 points.

Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer