Vigtigt 5½-2½ sejr over Kjellerup

I Søndags kørte vi på sneglatte veje til Kjellerup. Turen fra Skanderborg var temmelig farlig og langsom, mange biler var kørt i grøften, så forsigtig kørsel betød 20 minutters forsinkelse. Vores vært var venlig og forstående, så lidt før 12:30 gik vi i gang.

Kristian på første bræt fik en bonde i midtspillet, som var nok til at køre sejren hjem. Jan Rode fik ikke meget plads for sin brikker og blev lukket godt ind af sin modstander. En remis var nok den eneste mulighed. Det var godt at se Peter G på bræt 3, som åbenbart ikke havde glemt hvordan man spiller, da han lige pludselig kom smilede ud af lokalet. Tavs fik et lille pres med sin dronning som så lovende ud, men den kom aldrig over remis grænsen. Kai ofrede en bonde mod sorts konge stilling og bankede sin modstander totalt sammen. Colin fik en dårlig stilling ret hurtige og skulle kæmpe hele tiden. Efter mange komplikationer endte partiet remis. Peter W fik en fin stilling og angreb sorts konge med alt, sort spillede lidt usikker og Peter slog til. Christian fik en lige stilling med de sorte brikker, men en fejl gav hvid mere plads og desværre hele pointet.

Sejren var vigtigt da gruppen er så tæt, alle slog hinanden. Vi ligger fint, men alle kampene skal vindes, lige nu kan alle ryk op eller ned, spændende.

Colin

Views All Time
Views All Time
1178
Views Today
Views Today
1
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer