Moderne fem kamp 3. runde

Denne gang mødte der 11 op til moderne femkamp. Denne gang i disciplinen hurtigskak med 15 minutters betænkningstid og 5 sekunders tillægstid pr. træk. Denne gang blev der spillet 5 runder hvilket passede fint til en klub aften med lidt tid til at lægge runderne. Med assistance fra Bjarne lykkes det fint. Dog måtte der lige en fintælling til for at få kabalen i sidste runde til at gå op. Vores nye mand Jonas vidste igen tænder og holdt sig i toppen fra start til slut hvor kun Peer holdte stand og sikrede en remis i det sidste top opgør mellem disse to.

Første pladsen var dog skarpt forfulgt at Anders, Peer og Bjarne som delte en 2-4 plads. Torben fulgte efter på en 5. plads. Asger, Hugo og Leif tog sig af 6-8 pladsen.  Tommy og Thomas måtte nøjes med 9-10 række og Aage var i gave humør og satte sig solidt på 11. pladsen. Hr. oversidder klarede også den forventede score på 0 point i helt fin stil. J

Da der ikke er blevet udregnet korrektion er pladserne ved point lighed for mesterskabet herefter uddelt ved en ganske uretfærdig lodtrækning af undertegnede uden ekstern kontrol.

Dette betyder at stillingen nu ser sådan her ud:

Jonas 28
Anders Haarup 20
Leif Møller 18
Bjarne Berring 17
Asger J. Andersen 14
Torkild Salling 13
Hugo 12
Kai Munk 10
Claus Qvist 9
Peer 9
Torben 6
Knud Mogens 4
Tommy 4
Thomas Hansen 2
Aage Andersen 2
Hans Skovhus 0
Lars Elias 0
Views All Time
Views All Time
1025
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer