5. runde for 2. holdet

Endelig skulle 2. holdet spille på hjemmebane, efter 3 kampe på udebane, og det mod Mesterrækkens bundprop VRS 2. Enkelte noterede sig, allerede ved sidste runde, at vi kunne prøve at gå efter et æg, en 8-0 sejr. Men det går sjældent helt som ønsket, klubben prioriterede at forstærke 3. holdet og samtidig havde vi rejse afbud fra to af vores faste soldater. Kampen gik som Dr. Elo forudsagde!

Jeg var selv en af dem der spillede længst så jeg koncentrerede mig om mit eget spil. Men der var ro på fra start, Asger vandt uden kamp – ærgerligt når der mangler spillere inden kampstart (!) – og Tavs vandt hurtigt et par bønder og en stilling, mens flere andre stod godt, så 8-0 levede stadig. Jan Hansen stod vist godt, men tabte, og Frambøl fik tidsproblemer efter en tvivlsom variant af Panov. Men alle andre – Klaus, Tavs, Colin, Poul og jeg selv – sejrede og vi vandt dermed 6-2,  Dr. Elo sagde 6,14-1,86!

Mine holdkammerater her ikke indleveret nogle partier, så I må her nøjes med mit eget

Views All Time
Views All Time
1334
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer