Halvvejs i kandidatturneringen

Tegneren Wada Lupes syn på den hidtil førende Nepo vs Ding fra en tidligere runde

.
Uden coronarelaterede dødsfald i spillerstaben lykkedes det holdet af Carlsens udfordrere at nå halvvejs i den allerede meget spændende og dynamiske kandidatturnering. Og bestemt ikke uden at der igen blev rørt rundt i bøtten.

MVL før rundens kritiske topopgør mod Nepomniachtchi

.
Dagens vigtigste parti var det mellem de to førende, andenmand og oprindelig reserve MVL (3½/6) mod førerhunden Nepo (4½/6). En sejr til Nepo, og han ville nærmest være gået i et ustoppeligt soloudbrud. Et nederlag, og feltet ville igen være samlet, og søreme om ikke reserven MVL på forunderlg vis tryllede sig gennem det russiske forsvar.

De øvrige tre partier endte remis, således at der kom lidt mere samling over tropperne:
4½ Nepomniachtchi
4½ Vachier-Lagrave
3½ Caruana
3½ Giri
3½ Wang
3½ Grischuk
2½ Ding
2½ Alekseenko

Dagens partier kan ses på Chess24.

Hele turneringens hjemmeside findes hos FIDE.

Fotos ad libitum fra alle syv runder findes også hos FIDE.

Views All Time
Views All Time
424
Views Today
Views Today
2