Sæsonens sidste aktion

Klaus Berg afholdt 2019-2020 sæsonens sidste træningssession, i hyggeligt selskab med ca. 15 fremmødte, hvor vi analyserede nogle partier fra holdturneringen og et af hans egne partier for som han spillede for 46 år siden.

Jesper D. var vært ved en omgang da det var hans fødselsdag. Vibeke serverede hjemmebagte boller med ting og sager. Morten havde taget en af sine lyserøde gin med og Torkild havde taget en dunk vin med , så det blev en rigtigt hyggelig sæsonafslutning med dejligt vejr og højt humør.

Nu glæder vi os til at komme ordentlig i gang efter sommerferien, og vi må nu afvente bestyrelsens oplæg til start af den nye sæson, og om den har fået inspiration fra den mange indlæg fra den nylig afholdte generalforsamling.  Men det ligger jo fast at vi starter med SMUK SKAK EMT, så meld jer nu til i en fart så vi kan få skabt samme store interesse for turneringen som vi havde sidste år, med 80 deltagere.

Rigtig god sommerferie.

Views All Time
Views All Time
920
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer