Hjerne og Arm

De senere vindere finder fælles fodslag

I år har vi jo tyvstartet lidt med skak i forhold til tidligere sæsoner. Det har vi gjort delvist fordi vi gerne ville bruge lidt energi på at forsøge med lidt flere sociale tiltag i klubben. Det synes jeg lykkedes ret godt under aftenens planlagte Hjerne/Arm turnering. Der kom ikke så mange, men dem der var mødt op havde det ret sjovt med de mange panderynker det giver når ens makker siger “bonde” og alle bondetræk tillader mat i et. Frustrerende, men meget morsomt 🙂

Aage og vores nye mand Muhammad forsøger at synkronisere hjernebølger

Det blev kun til 4 hold som spillede dobbeltrunder, så alle fik prøvet både hjerne og arm. To forskellige men lige underholdende discipliner.

Der grubles
Jesper og Hans kæmper for at finde vindertrækket, det lykkedes og vi tog det eneste point der blev taget fra de senere vindere af turneringen.
Torkild og Peter spillede godt sammen. Masser af positiv energi!
Med regnefejl i tabellen, Anders og Knud Mogens vandt ret overbevisende med 5 point. Jesper og Hans på andenpladsen.

Det var en underholdende aften i skakklubben, selvom der ikke blev spillet “rigtig” skak. Lad os håbe at der dukker mange op til konsultationsskak i næste uge, for det bliver mindst lige så underholdende og langt mere lærerigt. Kom og vær med 🙂

Views All Time
Views All Time
360
Views Today
Views Today
1