4-By-Turneringen sparket til hjørne

Silkeborgs vindende hold fra 2019.
Revanchen er udskudt til mere coronafri tider.

Onkel Corona påvirker desværre alle tænkelige aspekter af vores fælles spil, og senest har regeringens stramning af forsamlingsforbuddet gjort, at der kun må være max 50 personer i samme lokale.

Den nye forsamlingsgrænse påvirker naturligvis alle vores turneringer og desværre også den meget traditionelle 4-By-Turnering mellem Herning, Viborg, Silkeborg og Skanderborg. Det er ellers en fin og social måde at skyde holdsæsonen i gang, men med kun 50 tilladte deltagere bliver det svært at få plads til fire hold à 16 m/k plus et par arrangørfolk, kantinepassere mm.

Summasummarum: De regerende mestre og årets arrangører fra Silkeborg har taget en trist, men nødvendig beslutning og flyttet årets 4-By-Match “til bedre tider”. Det skulle ellers have været torsdag d. 21. oktober, og hvornår det så bliver, blafrer en del i vinden. Det kommer alt sammen an på coronasituationen og Mor Mettes lyst til at stramme og/eller løsne.

Når vi har en dato, skal vi nok melde det ud, så vi kan få samlet et superhold, som kan gøre det, vi andre ikke kunne finde ud af sidste år: At vinde trofæet til Skanderborg.

Tjek evt. Silkeborgs hjemmeside.

Views All Time
Views All Time
366
Views Today
Views Today
2
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer