Holdkamp på Tirsdag den 27.10.2020 aflyst – udsatte partier i stedet.

På tirsdag den 27. oktober afvikles udelukkende udsatte partier.

Holdkampen mellem Skanderborg3 og Skanderborg4 i A-rækken har 6.hk valgt at vi ikke må spille. Hvorfor ved vi ikke, men sådan er det.

I D-rækken, hvor der er 4 spillere per hold, er det fortsat hensigten at afvikle holdkampene. Holdlederen for vores D-hold (Hans Skovhus) opfordres dog til at tage fat i Silkeborg for at tilsikre at kampen kan afvikles der.

Aftenen på tirsdag er til udsatte partier; så alle der har et udsat parti, venligst (men bestemt) tag fat i jeres modstander, og få aftalt at få det afviklet på tirsdag.

Det vil være under ændrede former end vi plejer; såvel den kommende tirsdag med udsatte partier som de efterfølgende tirsdage. Der må nemlig kun være max 10 personer i et lokale. Vi (i bestyrelsen) har møde inden, hvor vi vil tilsikre, at regler og retningslinjer kan og bliver overholdt efterfølgende.

Jeg er sikker på, at hvis det var klubbens fremtrædende skribent der skulle formulere alle disse ændringer/begrænsninger/… os pålagt af mor Mette, så havde ikke kun tastaturet, men hele hjemmesiden været rødglødende… men i må denne gang nøjes med mig.

Views All Time
Views All Time
348
Views Today
Views Today
1
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer