2.division i gang

(Morten undskylder for for sen offentligørelse!)

Vores stjernereporter claus qvist var ikke til stede til denne kamp. Så I må nøjes med et referat fra holdlederen.

Der var lagt op til fuldt program i divisionsturneringen denne søndag. 29 kampe ud over det ganske land.

Men på 4 kampe blev gennemført. Heraf 1 (éen) i jylland! Livsangsten har ramt det danske skakfolk.

Nyoprykkede Varde ville heldigvis gerne spille skak. Vi har trygge corona-sikrede rammer: 2 adskilte lokaler, med separate toiletter, ingen kantine, mundbind når man ikke er ved brættet. 2 kampledere og 2 holdledere pr hold ( en i hvert rum). Så alle følte sig både trygge og sikre!

Stor tak til vores it-mand, jesper, der gad lave det store arbejde med at stille op til live-skak. For os der spillede havde det den store fordel at man ude på gangen kunne følge med i hvordan det gik i det andet rum.

Lidt om kampen: vi var små favoritter, og professor elo spåede en 5-3 sejr. Og det havde også været et passende resultat. En holdlederes referat er altid farvet, så nok også det her: Jan rode, nicolai löwenstein og kai munk stod for 3 forholdsvis stilrene gevinster. Vores LH-spiller arbejdede hårdt med sort mod vardes 1.mand kwapinski. Men fint og klogt spil af
kwapinski holdt partiet tæt hele vejen til remis.

Tavs havde et spændende parti mod min gode ven og gamle læremester fra horsens, hans jørn. Tavs var ved at have fat i den lange ende, men kreativt forsvarsspil af hans jørn gav endnu en remis.

Colin fik ikke meget ud af det mod vardes superreserve niels peter. Remis.
Morten er måske lidt corona-rusten. Han snuppede friskt en bonde i åbningen. Lidt for friskt, måske?? For kongen nåede aldrig i sikkerhed. Fint spillet af vardes jan schou. 4½-2½. passende. Og holdlederen ville helst slutte her.

For sidste parti mellem den debuterende holdleder og bjarne rasmussen sluttede med et uforklarligt dobbelt blackout. Jeg vandt med et tabstræk… som vi begge så lige bagefter. Ikke et point man er spor stolt af! Så det rigtige resultat havde været: 0-0 !

Det er så den eneste kamp der er gennemført i 2.division efter 2 runder. Og næste kamp har måske lange udsigter. Vi skal efter planen møde sk68. men de vil ikke spille før al corona er udryddet fra danmark, og der fundet en vaccine der garanterer evigt liv og lykke!

Holdleder

Views All Time
Views All Time
396
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave
Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer