Informationer fra klubben

DSU’s hovedbestyrelse har valgt at aflyse divisionsturneringen for 20/21 og fokusere på en normaliseret i 21/22 turnering.

Jfr. evt. dette link: https://holdskak.skak.dk/TeamTour/Index/62

Det betyder at også vi – Skanderborg Skakklub – har friheden til at lave skakaktiviteter så snart coronaen er sparket til hjørne.

Bestyrelsen ambition er derfor arbejde på at lave et arrangement som giver vore spillere for endelig at mødes igen face to face.

Vi forventer at august giver os corona-fri til at mødes face to face uden antalsbegrænsninger og bestyrelsen vil derfor arbejde på at lave en IM og en GM turnering evt. koblet koblet med vores ”traditionelle” Smuk Skak EMT i august måned.

Formålet er at vi kan komme i gang med at spille skak – mødes med vore skakkollegaer efter langt fravær– give vore talenter mulighed for at score nogle normer – vore dommeraspiranter den nødvendige praktik – og i det hele taget få revanche på et langt år uden megen frontal skak.

Det kunne jo ende ud i et brag af en SMUK SKAK FESTIVAL med vores EMT krydret med en IM turnering og en GM turnering.

Vi forventer ikke megen frihed til at kunne mødes face to face for at spille skak frem til Påske.

På baggrund af de forslag og ønsker der er fremsat vil bestyrelsen mødes i næste uge for også  at beslutte, hvordan vi nu bedst muligt kan igangsætte aktiviteter hvor vi mødes i nærkamp – på afstand.