Kongen taber dronningen; Carlsen igen single

Magnus Carlsen og den kommende ex-kæreste,
Elisabet Lorentzen Djønne, i et romantisk øjeblik.

.
Sladder? Det har ikke noget med skak at gøre, for hvem kan forestille sig Se & Hør eller Billed Bladet fyldt med saftige, private historier om Mads Andersen, Jesper Thybo eller Bjørn Ochsner? Eller ugens side 9-spiller i Ekstra Bladet? Eller …..

Sådan er det bare ikke i Norge. VM Magnus har sinden sejren over Anand i 2013 været landets største sportsstjerne – og det i et land, der har fostret langrendsstjernen Petter Northug og skiskydningskoryfæerne Ole-Einar Bjørndalen eller Johannes Thingness Bøe. Eller hvad med Dovregubben og Karius & Baktus?

Men det er Schachmeister Carlsen, der fylder mest i sladderspalterne. Han er altid hot stuff, og selv nok så små sager havner på de kulørte sider. Og altså også de lidt større, som når verdensmesteren og kæresten gennem de seneste par år beslutter sig til at splitte op. Naturligvis skal et af landets største medier, Verdens Gang, også have en artikel om det.

Tjek artiklen her.

Artiklen er langt fra enestående, for scroll helt ned i bunden af artiklen, og der er en masse andre skakrelaterede clockbaits. Alt sammen om Norges største sportsstjerne, så det er bare at gå i gang med alle sammen.

Hvornår ser vi Jonas Bjerre i Se & Hør?

Views All Time
Views All Time
139
Views Today
Views Today
2