Nepo stadig foran

Caruana i januars Tata turnering

.
To runder efter genoptagelsen af den afbrudte kandidatturnering er der kommet en smule mere samling over feltet – i hvert fald i toppen. Caruana vandt i 8. runde efter dynamisk tjubang-offerspil opgøret mod MVL, og da Nepo i samme runde “kun” spillede remis mod Giri, er Caruana kun ½ bagud.

I 9. runde lykkedes det aldrig Grischuk-Nepo at komme langt over remisgrænsen, mens Giri fik vredet en hel pind ud af partiet mod en lidt passiv Wang. Giri er nu lige med Caruana på en delt andenplads, kun ½ efter Nepo.

MVL var lige ved at indkassere endnu et nul, men Ding, som hidtil har tabt en del mere, end han har vundet, så ikke sin chance. Endelig spillede unge Alekseenko glimrende mod formstærke Caruana.
.

DingMVL½ – ½
GiriWang1 – 0
GrischukNepomniachtchi½ – ½
AlekseenkoCaruana½ – ½
Dagens resultater. Klik på kampresultatet for at komme til partiet.

.
Favoritter? Jeg tror og håber stadig på Nepo. Ikke fordi jeg har noget mod Caruana, men jeg gider ikke endnu en supersolid VM-match med 32 træks hjemmeforberedelser og endnu en remis. Nepo er i min optik en mere underholdende spiller og har for nylig vist Carlsen og verden, at han er dødsens farlig.

Men i morgen er der atter en dag. Følg med i 10. runde fra kl. 13 på Chess24.

Views All Time
Views All Time
72
Views Today
Views Today
1