Jonas sikkert videre til semifinalen

Det gav ikke meget sved på panden for Jonas, da han uhyre effektivt ekspederede IM Martin Haubro ud af turneringen. Faktisk lignede det længe et veritabelt slagteri, for 5+1-afdelingen (5 min. + 1 sek/træk) endte hele 9-1 til Bjerre Junior. To remiser fik Haubro, og chefkommentator Ellen Fredericia syntes nærmest, de var synd.

3+1-sektionen var næsten lige så ensidigt, og heller ikke dér vandt Haubro et parti. Tre remiser var alt, der blev afgivet (8½-1½), og nu begyndte medkommentator Peter Heine også at synes, det var synd for offeret. De begyndte ligefrem at diskutere, om Haubro overhovedet vil vinde et parti, og den stakkels IM lignede en, der hellere ville være alle andre steder. Jonas var bare cool.

Bullet-afdelingen, 1+1, blev endnu en Jonas-opvisning tilsat medfølelende kommentarer fra Ellen & Heine. Med god grund, for 11½-½ blev det, og Haubro må virkelig have fået natten fyldt med negative tanker. 29-3 sammenlagt uden én eneste gevinst er svær at løbe fra.

Man kan desværre ikke se resultatet i forbindelse med selve turneringen; efter min mening lidt af en fejl. Hvis ikke man sidder og følger med i turneringen på nettet, må man vente, til skak.dk skriver noget. Hermed et forslag til forbedring, hvis man skulle finde på at gentage arrangementet. Lav dog en hjemmeside, ligesom man har det ved skak-DM.

DSU’s referat kom heldigvis hurtigt – se HER.

Videoen ses som altid på Twitch.

Sidste kvartfinale bliver den styrkemæssigt mest interessante, da det jo blev Jakob Aagaard vandt kvalifikationen og skal op mod topseedede Mads Andersen. Den spilles IKKE næste tirsdag, men mandag d. 17/5 kl. 19.

Vinderen her skal op mod Sune Berg, mens Jonas i den anden semifinale får fornøjelsen af Thybo.

Views All Time
Views All Time
506
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer