Julius Bär, dag 2 + 3 (+4)

Jonas Bjerre klar til kamp i det gamle Chess House ved en GM-turnering i 2019.

.
Andendagens fire partier i Julius Bär gav Jonas Bjerre et par fine gyngeture i form af to hvide gevinster og to sorte tab. Først et nul mod en indisk amerikaner, derpå 1+0 mod to kinesere og til sidst en pind mod en indisk inder. Det bringer Jonas’ samlede score op på 3½/8 og ikke overraskende en plads midt i feltet af de 16 spillere.

Det ungdommelige felt føres an af “the Usual Suspects”: Awonder Liang og Nodirbek Abdousattarov med hver 6/8 og Vincent Keymer og Christopher Yoo med 5½. Den indiske komet, Pragg…… er af en eller anden grund slet ikke med i turneringen, og det må der også være et par andre, der ikke er, for deltagerantallet er nede på 16 – ikke 20 som i de første to “Challenges”. Jeg aner ikke hvorfor, men der er nok en grund.

Niende runde spilles i dag kl. 16 – lige før vores egen GM-turnering starter i Kulturhuset. Jonas starter hårdt ud som sort mod den førende amerikaner Awonder Liang; følg med HER.

.
**********************
.

Update af den kedelige slags:

Tredjedagen blev en af dem, Jonas nok helst vil glemme. Et nederlag i 9. rd. mod Liang var til at leve med. Derpå en remis mod en kazakhisk pige, men så fulgte yderligere to nederlag til en score på ½/4 for dagen og 4/12 for hovedparten af turneringen. Surt show.

Fjerdedagen blev ikke meget bedre: 1/3 til en samlet score på 5/15 og et minus på 35 ratingpoints. Ikke Jonas’ bedste turnering, men der kommer heldigvis flere.

Views All Time
Views All Time
313
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer