Frederik Svane scorer GM-norm!

Frederik Svane (t.h.) vinder i 1. rd. i årets SMUK-Skak over hjemmebanemanden Bjørm. Den gang glippede GM-normen, men det gjorde den ikke i Kiel.

.
Det gik rigtig godt for halvdelen af de deltagende skanderborgister i GM-turneringen Turm und Dobbelbauer i Kiel. Hans score stødte ellers næsten på grund med en generende nederlag mod den svenske slagsbroder Hector i 7. runde, for så hed det 2/2 i 8. og 9. for at nå kravet på 6½. Og han gjorde det sgu.

Oveni var de 6½ nok til en udelt andenplads (og +16 ELO) efter en urørlig, lettisk turneringsvinder, GM Nikita Meshkovs, der som eneste af alle slap ubesejret gennem de ni runder og dertil virkede som en, der vandt, når der var behov for det. Inkl. i sidste runde til den udelte sejr. Hector spillede sin bedste turnering i lange tider og fik 6/9 til en klar, udelt 3.-plads. Nr. 4-5 (Khenkin og Parvayan) havde hver 4½.

Filip måtte finde sig i mere grus i maskineriet og endte desværre på kun 3½/9, en 7.-plads og -3 ELO. Op på hesten igen og bedre held næste gang 🙂
.

Chess 24 har både alle partier (efter lidt klikkeri) og slutstillingen.

Views All Time
Views All Time
123
Views Today
Views Today
1
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer