Fine præstationer i Xtracon Chess Open 2016

Spillerne fra Skanderborg Skakklub leverede fine præstationer i Xtracon Chess Open 2016. Med helt fremme sluttede Mads Andersen og Rasmus Svane, begge med 7½ points, ½ points efter 7 spillere, der alle endte på 8 points og dermed sluttede øverst.


Det blev til en 18. plads til Rasmus Svane og en 19. plads til Mads Andersen og henholdsvis 7 ratingpoints og 10 ratingpoints ind på kontoen. Peter Grove endte på 6½ points efter 2 sejre i de sidste to runder. Dette indbragte ham 21 rating points og en 4. plads i hans ratinggruppe.
Morten Rasmussen sluttede af med to tab og med 4½ points skal han aflevere lidt rating. Morten endte på en 42. plads i hans ratinggruppe Det var første gang, at Bjarne Rasmussen var med. Og efter en fin start endte ham med 3½ points på en 34. plads i hans ratinggruppe. Bjarne skal også af med rating. Du kan læse meget mere om turneringen på http://xtraconchessopen.dk/index.php?mid=1

Views All Time
Views All Time
1229
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer