Lynmesterskabet 2022

Lynmesterskabet 2022 blev afviklet med 16 deltagere, 8 i hver gruppe hvor man spillede alle mod alle med 5 min betænkningstid til hver.

I den ene gruppe blev Jonas Larsen sikker vinder med 7 point af 7 mulige. Det afgørende parti blev spillet mod Bjarne Rasmussen som tabte, og dermed måtte nøjes med 2. pladsen med 5 point.

I den anden gruppe var der meget spænding om 1. pladsen. Da Leif Møller Hansen smed en sikker gevinst mod Kai Munk og måtte nøjes med remis blev Torkild Salling vinder af Gruppen med 6 point af 7, medens Leif så måtte nøjes med 2. pladsen med 5½ af 7. Selvom alder nok godt kan have en indflydelse på ens evne til at spille lynskak, så præsterede Asger J Andersen at score 5 ud af 7 i gruppen !

De 2 vindere af grupperne fik derfor overrakt præmien for at vinde gruppen:

Kassereren overækker præmien til vinderen af den ene gruppe: Torkild Salling
Kassereren overrækker præmien til vinderen af den anden gruppe: Jonas Larsen

Så var der lagt op til kampen om Skanderborg Skakklubs Lynmesterskab. Formanden Torkild Salling mod “opkomlingen” Jonas Larsen; god gammel skakteknik mod ungdommens slagkraft. Vi ved alle at erfaring betyder meget, men hvordan vægter det mod ungdommelig teknik og udvikling ? Der var stor spænding og interesse for at følge de 2 spilleres indbyrdes opgør – 2 partier skulle afgøre Lynmesterskabet 2022.

Finalen afgøres i overvejelse af de slagne deltagere.

Der var ingen slinger i valsen. Jonas Larsen generobrede Lynmesterskabet, som han mistede sidste år (fordi han var forhindret i at deltage), og vores formand må konstatere at “opkomlingen” nu har overhalet vi erfaringsramte. Stort tillykke til Jonas som kørte pokalen sikkert i havn.

Kassereren overrækker vandrepokalen til Jonas Larsen.
Views All Time
Views All Time
266
Views Today
Views Today
2
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer