Skanderborg II 4,5 Evans II 3,5

Med 2 sejr i 2 kampe, var holdkaptajn sulten efter en sejr til mod vores venner fra Vejle. Desværre var der en del afbud, men reserverne har klarede sig helt ekstremt, så var Colin optimistisk, trods for vores forventet score.

Hold leder Colin igen var første færdig. En lille fordel i starten forsvandt og der var fred på brættet.

Torben var næste mand, igen stod Torben godt mod Eldis, som er del stærker, men uden at risikere noget tog remis. Morten vandt et godt parti mod sin unge modstander, Morten kendt sin teori og kørt sejren sikker hjem med mat i 26 træk.

Niels Christian havde en sejr i sigte, men Helge kæmpede tilbage og kunne lige hold den.

Kai totalt udspillede Ernst som faktisk kun har 5 procent af synet tilbage. Stilling var låst i midten, men Kai fik åben op på kongefløjen og dronning fangst kunne ikke stoppes. Super spillede af Kai.

Jonas parti var meget spændende mod Zijad, som også har vundet begge partier i år. Fordelen skiftede i et underholdende parti, hvor alt kunne sket. Med et minut tilbage på begge sider af brættet tilbud Jonas remis i et komplicerede slutspil. 

Bjarne igen spillede et solidt parti mod en stærker modstander. Max vil vinde og pressede Bjarne og vandt en bonde og stod ret godt. Men vores mand hold sig inde i kampen med fin modspil og partiet endt remis.

Sidste mand var Jan Rode på top brættet mod Frank. Partiet var meget lige de første mange træk. Frank spillede meget postionalt og skabt mindre svækkelser i Jans stilling. Jan mistede et par bonde men kæmpede bravt. Men til sidste opgav han efter godt 80 træk.

Et flot resultat og vi ligger stadig på første pladsen i jule pausen.

Views All Time
Views All Time
396
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer