VRS versus Skanderborg 4 Resultat 0-4

4-4-4-4-0 sang vi alle optimistisk da Danmark forsøgte sig under VM i fodbold. Danmark kunne som bekendt ikke levere varen, men det kunne Skanderborg Skakklubs 4. hold. Skanderborgs hold bestod af Leif Møller Hansen, Axel Nielsen, Hans Skovhus og Hugo Schacht og vi lammetævede VRS i deres egen ekstreme kolde hule i Risskov. Whauv en præstation, og sejrssangen gjaldede på hjemturen. Førerholdet i rækken var lige blevet kylet ud af egen hule med en ordentlig “svider”.

Første spiller der var fædig efter et par timer var undertegnede. Min modstander var tæt på at køre mig ud af brættet, og førte med et tårn, en løber og 3 bønder, og skulle vel bruge et par træk, inden dødsstødet blev sat ind. Så kom åbenbaringen. Jeg havde min dronning og en springer af værdi tilbage. Springeren var fordelagtig placeret, og min modstander var så fokuseret på hvordan han skulle sætte mig mat, at jeg kom ham i forkøbet med min dronning til en skak, og dermed var han skakmat. Behøver jeg fortælle, han var ved at tabe kæben af bare overraskelse! Hvad kan man lære af det? Never give up! Denne sejr, for at blive i fodboldverdenen, svarer vel til, at man i overtiden scorer selvmål, og taber.

Næste spiller der var færdig var Hugo, der med solidt spil sikkert hentede sejren hjem.

Tredie spiller der var færdig var Axel, der lige så sikkert styrede sejren i hus.

Så kom Marathon forestillingen med Leif og hans modstander. Klokken havde for længst passeret 23 da Leif endelig kunne hæve armene i en sejrsrus. Leif havde til slut et overtag med dronning og en springer og 2 bønder, og skulle hele tiden passe på med, at modstanderen kunne give ham evighedsskakker med sin dronning, og dermed opnå remis. Men med klogt spil lykkedes det fortjent at få sejren sikkert i hus. Sådan!

Views All Time
Views All Time
375
Views Today
Views Today
2
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer