Mads Andersen danmarksmester i lynskak

GM Mads Andersen i kamp for Skanderborg mod Hillerøds Lars Schandorff. Foto: CQJ.

.
Som bekendt blev der i den forgangne weekend afholdt DM i rapid og blitz. Det blev arrangeret af Hvidovre Skakklub og begge turneringer havde prominente deltagere fra Skanderborg. Mads var topseedet i begge events, men mens det ikke gik helt perfekt i rapid (Thybo vandt flot), var Dr. Andersen sikkerheden selv i blitz. Et tab i 2. runde og en remis mod unge Nikolaj Kistrup i 7. var, hvad han havde af “gaver”. Resten var ettaller, så slutscoren hed 11½/13..

Sølvet gik til samme Kistrup med 11. Men 2245 var han seedet 15, men slog næsten alle de højere seedede – undtagen Mads.

Rasmus Skytte fik bronzen med 10/13, hvorefter ingen andre fik over 8. Der var Mads og Kistrup og alle de andre. Bland de andre tæller tidligere topspillere som Carsten Høi, Steen Fedder og den gamle lynhaj og blindspiller(!) Jacob Øst Hansen. Filip Boe blev nr. 7 – to pladser under fatter Mads, som hér genvandt den familiære håneret.

Alle partier kan ses på LiChess. Klik på rundenummeret (ø.t.v.) for at få alle de øverste partier.

Slutstilling, blitz

Views All Time
Views All Time
165
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer