Silkeborg vandt konsultationsmatchen

Skanderborgs tapre drenge: Bertram og Martin til venstre og Aske og Leif Møller til højre.

.
Gode traditioner er til for at blive gentaget, så efter et par års coronapause var tiden nu kommet til at dyste endnu en gang mod Silkeborgs gæve drenge. Vi fandt en dato (20/5), og som vanligt holdt vi arrangementet på pladsen ved Kulturhuset, og ganske som tidligere år var vejrguderne venligt stemt. Høj sol fra en blå himmel.

Kampleder, primus motor og vandrefugl var (som altid) Claus Qvist Jessen, der glad rendte spidsrod mellem de to hold og det officielle ur. Det gav 2400+ skridt i løbet af dagen(!), så kom ikke og sig, at skak ikke giver motion. Dertil var Skanderborgs bedste leder, Bjarne Rasmussen, naturligvis med som praktiske gris, materialemand og reservenotarius.

Da det er et “breddearrangement” havde vi sammen med Silkeborg brugt samme spillerbegrænsninger: 3-4-5 m/k pr. hold, max 1500 i gennemsnitsrating og ingen spillere over 1700. Til gengæld var der fri diskussion og analyser på hvert hold. Demokrati gør ikke altid beslutningsprocesserne lettere, men til gengæld får man luget ud i egne bøffer – hvis altså medspillerne opdager det 🙂

Skanderborg stillede med Aske Brandtoft, Bertram Zaco Knoblauch, Martin Jersild og Leif Møller (holdleder). Betænkningtid pr. hold: 2 timer + 30 min. ex ved træk 40. Lang tid kan man mene, men der blev brug for den i begge lejre.

Lodtrækningen gav Silkeborg de hvide brikker, og kl. 11 startede partiet. Hvordan det forløb, må vente en dag eller to, til jeg har fået analyseret det, men vi kan da røbe, at det efter flere forsøg omsider lykkedes Silkeborg at tæske Skanderborg – ganske overbevisende endda, men det får I selv at se, når partiet kommer på hjemmesiden.

Indtil det sker, må I nøjes med lidt fotos fra dagen – alle taget af CQJ. Klik ét eller to gange på hvert billede, og kom tilbage til hjemmesiden ved at bruge pilen til venstre i browserens øverste, venstre hjørne.
.

Views All Time
Views All Time
326
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer