Fem halve og en hel til Bjerre, Svane og Svane

Frederik Svane ved Ligaafslutningen i marts 23 (CQJ).

.
Alle vores tre helte havde som bekendt vundet første rundes opgør med 1½-½. Tre hvide gevinster og the halve med de sorte (Tjek HER).

I 2. rd. ventede så modstand af en noget anden og grovere kaliber. Jonas skulle med sort forsøge sig mod Azerbaidjans Gadir Guseinov (2661), mens Rasmus mødte kroaten GM Ivan Saric (2657), og Frederik krydse klinger med Bulgariens Ivan Cheparinov (2663).

Heldigvis slap gutterne godt fra de hårde modstandere. Jonas havde de sorte, men fik hurtigt udlignet, og de tog remis efter 52 træk, hvor ingen vist havde gevinstchancer.

Rasmus fik en halv med de sorte brikker efter 37 træk, og heller ikke hér var der vist gevinstchancer til nogen af spillerne. Endelig havde Frederik de hvide mod Cheparinov, som spillede russisk. Det blev dagens tju-bang-parti, inden det fadede ud i en masse afbytninger, løberslutspil med uligefarvede løbere og til sidst L mod B. 44 træk og remis.

Tjek Guseinov-Bjerre HÉR. Svanernes partier findes ved at scrolle lidt op og ned.

Jonas i kamp for Skanderborgs ligahold. Modstanderen er Tiger Hillarp-Persson fra Sverige (CQJ).

I returopgørene spilledes der med modsatte farver. Jonas havde således de hvide mod Guseinov i en meget korrekt sicilianer uden gevinstchancer: ½-½.

Frederik fik en sort halv mod Cheparinov i et kort, men vanvittigt og dramatisk parti, som endte med en evig skak. Storebror Rasmus som hvid tog hele pointet i et flot slutspil men god springer mod dårlig løber. Se partiet (plus de andre ved at scrolle) HÉR.

I morgen fredag skal Jonas og Frederik begge ud i omkamp.

Views All Time
Views All Time
147
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer