Mads Andersen i Fagernes Int. Autumn + updates

GM Mads Andersen i færd med at besejre GM Lars Schandorff i Holdturneringen 2022-23.

.
I norske Fagerness Internationals startede d. 7/10 årets efterårs-open, og over det hele svæver en fint besat GM-gruppe. I alt 76 spillere er sluppet gennem GM-gruppens nåleøjet, og en af dem er vor egen Mads Andersen.

Indtil videre er Mads kommet glimrende ud af startblokkene, og har efter seks runder (af ni) 4½ point. Det rækker til en delt 2.-8.-plads efter den førende inder Guha Mitrabha (5/6). Dagens parti var mod den stærke inder Sasikiran, hvilket dog blev en ret korrekt remis uden gevinstchancer til nogen af parterne. Tjek selv HÉR.

I mogen venter Aserbaidjans GM Eltaj Safarli (2612) med Mads som sort. Der spilles fra kl. 14, og partiet kan følges HÉR.
.

********** Update **********

.
Det går stadig fint for Mads i det norske. I 7. runde blev det til endnu en korrekt remis (mod GM Safarli, 2612), hvilket dog ikke rykkede ved stillingen i toppen. Samtlige toppartier endte med delinger, men i lørdagens 8. runde var der bedre bid. Det gik ud over den norske IM Kaasen (2469), der fik gode, midtjyske bank, så i skrivende stund ligger han på en firedelt førsteplads med 6/8. Partiet mod Kaasen ses HÉR.

Sidste runde spilles i morgen søndag, og der startes allerede kl. 9.
.

********** Update 2 **********

.

Det endte med en flot, seksdelt(!) førsteplads for vor mand i det norske. Kulaots og Safarli spillede ikke overraskende en ret hurtig remis, mens Mads måtte spille lidt længere for den halve mod det norske talent Elham Amar. Partiet kom dog aldrig ud over remisgrænsen.

Oveni lykkedes det to af spillerne på 5½/8 at vinde, så det hele endte med et solidt bunkebryllup mellem hele seks spillere i toppen, men da korrektionen var præstationsrating, sejlede Skanderborgs helt ind på førstepladsen – endda med en lille ratinggevinst på 5 ELO.

Partiet Amar-Andersen.

Artikel på skak.dk.

Views All Time
Views All Time
322
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer