Filip Boe Aarhusmester 2024 og Peter Grove vinder af Mester 2

Filip Boe Olsen under SMUKskak 2023. Foto: CQJ.

.
I den nys forgangne weekend lykkedes det for vor egen Filip at vinde Aarhusmesterskabet (Mester 1). Ret overlegent endda, for efter tre pinde i de første tre runder og en gevinst uden kamp i fjerde (mod JOF Nielsen) var det ikke svært at sejle i land med en remis i femte og sidste runde. 4½/5 og 1½ sunde points foran nr. 2, IM Uffe Vinther-Schou.

Succesen stopper ikke der, for i Mester 2 spillede hjemvendte Peter Grove en flot turnering og vandt gruppen med 4/5 efter tre hele og to halve – et helt point foran Nina Høiberg (Nordre) og 1½ foran Adrian Thorsen (Kolding). Imponerende.

Turneringsskemaer for alle grupper ses HER.

Artikel på skak.dk.

Views All Time
Views All Time
79
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer