Bjarne Tornbjerg  1953-2024

Vi har modtaget den triste nyhed at Bjarne Tornbjerg er afgået ved døden efter kort tids sygdom, han vil blive savnet i klubben hvor han har bidraget stort.

Bjarne var et af de få medlemmer der har været medlem i Skanderborg Skakklub i mere end 50 år.

Igennem årene har Bjarne været en flittig skribent i klubbens skakblad Løberen, bl.a om klubben, turneringer holdkampe mm. Ligeledes havde han i en årrække en fast klumme i bladet som hed: Klublad for et kvart århundrede siden.

Bjarne var også skakdommer, og med hans kompetente og rolige adfærd styrede han mange turneringer og holdkampe med sikker hånd. Så sent som i marts 2023 var han dommer ved afslutningen af DM for hold.

Som kasserer gennem mange år stod han også for det store arbejde der ligger i kontingentopkrævninger, medlemshåndtering, turneringsplanlægning, indbetalinger, præmieudbetalinger mm. De seneste år som klubbens kompetente revisor.

Bjarne var selv en habil og yderst stabil skakspiller gennem alle årene. Så sent som efterårets Klubmesterskab 2023 førte han længe turneringen, og kun et ærgerligt nederlag i sidste runde forhindrede ham i at blive Klubmester 2023.

Bjarne var et venligt, flinkt og hjælpsomt menneske. Såvel til klubaftener, skakarrangementer og klubbens sociale arrangementer. Det var altid hyggeligt at have Bjarne på besøg, uanset om det var regnskabet der skulle revideres eller hjælp til selvangivelsen; så lidt kaffe, kage mm og en masse hyggelig snak som nemt kunne trække ud.

Bjarne fik overrakt Dansk Skakunions Hæderstegn for 2020 af DSU formand Poul Jacobsen, et par år forsinket pga Corona. Se beskrivelsen på 6. Hovedkreds hjemmeside her.

Vi ved at Bjarne var glad for at komme i klubben, var med i de fleste turneringer, julefrokoster mm. Det var derfor også med nogen bekymring vi måtte undvære Bjarne såvel til julefrokosten som til Byturneringen 2024. Senere detekteret kræft i Bugspytkirtlen var årsagen, og årsagen til at Bjarne ikke mere er iblandt os.

Vi der har kendt Bjarne i en ”menneskealder” vil savne ham. Såvel hans arbejde og hjælp til klubben men især Bjarne selv.

Æret være Bjarne Tornbjergs minde.

Der er bisættelse fredag den 23. februar kl 13.00 i Vejlby Kirke. Efterfølgende er der kaffe og kage i Vejlby Sognegård, alle er velkommen.

Views All Time
Views All Time
237
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer