Svenskerskak – igen!

Fra Politikens artikel.
Klik på billedet for at se det i fuld størrelse.

Jeg sad lige og bladrede mig gennem en del meeeget gamle indlæg her på siden, og en af slagsen fra 2016 drejede sig den ultimative politiske korrekthed. Vi kan jo ikke have et spil, hvor kongen er vigtigere end dronningen, hvor sort og hvid ikke er helt det samme, og hvor der er alt for stor forskel på brikkernes evner. Skak er bare ikke politisk korrekt.

Sverige har i lange tider været stormesteren af tosset, politisk korrekthed, og Politiken (af alle medier) udviklede derfor et køns-, farve- og evneneutralt skakspil, hvor alle brikker har samme farve og samme gangart, og hvor man hverken kan vinde eller tabe.

Meget symptomatisk kaldte de spillet “svenskerskak”, og selvom det er otte år siden, kan man godt grine af det alligevel, og vi har jo fået en del nye medlemmer siden da 🙂

Link til artiklen:
https://politiken.dk/underholdning/bagsiden/art5564557/Skulle-det-v%C3%A6re-et-spil-svenskerskak

Views All Time
Views All Time
128
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer