Præmier Bymesterskabet 2024

Så blev Bymesterskabet 2024 afsluttet. Der er mange der har vundet præmier, hvorfor det har været lidt af et puslespil at få præmierne fordelt rigtigt.

I Præmiegruppe 3 (<1299 i rating) blev der delt 1.-3. plads mellem Asger Andersen, Knud Mogens og Hans Skovhus. Desuden deltes 4.-6. pladsen af Martin Jersild, Erik Jørgensen og Hugo Schacht.

I Præmiegruppe 2 (1300-1499) blev vinderen egentlig Kristian Overgård, men da han samtidig blev nummer 2 i den samlede turnering går førstepladsen i gruppen til Robert Skytte. 2.-4. pladsen deles af John Hørup Christensen, Kasper Skov-Nielsen og Leif Møller Hansen.

I Præmiegruppe 1 (1500-1650) blev det en delt 1.-3. plads mellem Torkild Salling, Allan Andersen og Jesper Pallesen.

I hovedturneringen går 1. pladsen til Kai Munk, som dermed er Bymester 2024. 2. Præmien går til Kristian Overgård, medens 3. præmien går til Aske Brandtoft. Egentlig skulle 3.-6. præmien deles mellem Torkild Salling, Allan Andersen, Jesper Pallesen og Robert Skytte; men da disse 4 får større præmier i deres ratinggrupper, går 3. pladsen så derfor til Aske Brandtoft.

Kassereren vil nu går i gang med at overføre præmierne til de dygtige vindere (via Mobile Pay). De som ikke har Mobile Pay, må kassereren så finde anden vej til at honorere.

Se den samlede præmieliste her.

Views All Time
Views All Time
158
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer