Konsultationsskak i Silkeborg

Lørdag den 3. august drog Skanderborgs hold afsted til Silkeborg for at spille konsultations skak mod værtsbyen. Kampen blev afviklet i dejlige omgivelser på Silkeborgs smukke bibliotek.

Vores hold bestod af de teoristærke Martin og Valdemar, samt den kombinationsstærke Leif Møller og anført af formanden Torkild Salling.

Vi førte an med de hvide brikker i en italiensk åbning. Selv om kampen varede omkring 4 timer kom den aldrig over remisgrænsen, men vi tabte desværre på tid.
Kamplederen havde et bræt og ur stående så han kunne følge med tiden hvor der var 90 minutter til 40 træk plus 30 sekunder i bonus.
Vi andre havde også et ur for at følge tiden. Men det duede ikke fordi kamplederens ur stod tæt på Silkeborgs hold og langt fra Skanderborgs hold.
Dvs. tiden til den lange gåtur fra kamplederens ud hen til Skanderborg og tilbage igen spiste af Skanderborgs tid, så vores ur viste altid flere minutter for megen tid til os og for lidt tid til Silkeborg. Derfor blev vi også noget overraskede da vi fik at vide at vi havde tabt på tid.
Så vi lærte at næste gang skal fællesuret stå lige langt fra de 2 hold, og der skal helst ikke tage ret lang tid at gå imellem de 2 hold, således at holdenes ure viser en nogenlunde korrekt tid.
Eller man kan overveje om hvert har et ur hvor tiden for eget hold er gældende.
Kampleder vil altid stå ved det hold hvis tur det er til at trække og kunne se om tiden overskrides.    

Med Venlig hilsen   Torkild Salling

Views All Time
Views All Time
60
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer